Jeg har planlagt det vildeste program på Ros

Jeg er allerede helt i himlen over, hvor hjernedøde to dage vi har haft i Veras shoppen på Roskilde. Alle er såååå mega søde, og har så optur over tøjet og konceptet – og jeg bliver seriøst noget så glad i hjertet!

 

Tak for jer!

 

Vi har heldigvis også fået en masse opturs partnere på, såååå der sker mere end bare tøjbyt og salg a af genbrugs-godter hele ugen. I morgen går det ned med en times gratis Crossfit til jer som har brug for at røre jer en smule!

 

Kig forbi Veras stand i Countdown City i løbet af ugen, så du er sikker på ikke at gå glip af noget nice.

 

// Rebecca Vera

 

27.06.17: Kom til GRATIS crossfit work out

 

verasxcrossfitmedlilletekst

 

Få sat gang i din tømmermændsramte krop, når CrossFit Copenhagen joiner Veras pop-up til en times sved på panden bragt til folket i smatten af to seje crossfit-instruktører, der har sammensat et helt specielt Roskilde-program, som du ikke vil gå glip af!

 

Jeg ser frem til at kunne stå HELT skarpt til mine yndlingskoncerter, når festivalpladsen åbner dagen efter, og til at mærke min krop på ny, så den er klar til at nappe 4 festivalsdage mere.

 

Kom og vis mig, hvad du har! Medbring højt humør og få din crossfit på! Jeg glæder mig til at svede med jer!

 

Praktisk info
Det går ned i Coundown City kl. 12:00-13:00 foran Veras pop-up shop i område 8H, hvor du skal gå efter de to CrossFit Copenhagen-flag.

 

Få et polaroidbillede og vind et Instax-kamera 

 

verasxfujifilm

 

Hver dag står jeg klar til at skyde lækre polaroidbilleder af de smukke mennesker, der kommer og swapper genbrugsfund i Veras stand. Billederne kan du få med hjem som et minde om, hvor lækker du var i dit genbrugskluns!

 

Vind et Instax Mini 70
Du kan også være heldig at løbe af sted med dit helt eget kamera, hvis du deltager i Veras konkurrence på Instagram, hvor du skal dele dit bedste Roskilde moment og tagge #VerasRoskilde. Se mere på vores instagram profil.

 

Kom og skål med mig i Maté Maté og Maná

verasxnoerrebrew

 

Nørrebrew disker op med forfriskninger i standen, så jeg kan byde ekstra tørstige kunder på en tår af deres lækre Maté Maté eller deres helt nye friskbryggede økologiske iste Maná.

 

Kom forbi til en SKÅÅÅL – det er GRATIS, og jeg kan love jer for, at de giver energi! Og nice med et alternativ til ikke altid at drikke alkohol (jeg kan slet ikke drikke i så mange dage længere…)

 

Hop i et rent sæt tøj hver eneste dag på festivalen

 

verasxwasha

 

Ligegyldigt hvor meget beskidt tøj dig og dine venner afleverer i biksen, er der takket være Washa altid nyt og friskt kluns i Veras stand. Hver dag kommer de nemlig forbi og henter alt det snavsede tøj, der bliver indleveret, og kommer tilbage med det helt rent og lækkert.

 

Konkurrence
Du kan også vinde rens for en værdi af 3.000 DKK – det foregår på instagram, og går løs i morgen, så hold øje!

 

Få dit tøj med hjem på den bærdygtige måde

 

verasxneutral

 

Som altid har jeg fokus på at være så bæredygtig som overhovedet muligt! Derfor har Veras også slået pjalterne sammen med Neutral, der sørger for, at kunder i biksen, der køber mere tøj end de kan have i tasken, får en mulepose med på farten.

 

Jeg skal i hvert fald ikke gå glip af nogle af de her seje happenings – og det skal du da heller ikke, vel?

 

Vi ses i smatten til en drøm af en festival <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>