Kast dig ud i festtøj til hverdag

Sponsoreret

 

Selvom jeg er lidt af en genbrugshaj, og jeg undervejs i udviklingen af mit bæredygtige koncept for alvor er begyndt at tænke grønt, så skal en dame også have nye klude ind i mellem…. Så længe jeg passer godt på dem, og genbruger dem, så er det vel okay.

 

Jeg fik øjne op for Boozt.com for flere år siden, hvor jeg faldt over et par støvler. Da jeg i høje hæle svinger mellem 37 og 38, så er det altid en jungle for mig, at bestille sko online – trods det er det letteste alternativ når jeg altid har travlt.

 

Jeg husker min oplevelse hos Boozt.com som var det i går, hvor deres returret var helt igennem fantastisk. Og det er her er sandt (!), også selvom indlægget er sponsoreret.

 

Støvlerne jeg havde bestilt var (selvfølgelig) for små, men i stedet for at se det som en ulempe, at jeg nu skulle sende retur og vente yderligere to dage på at få støvlerne i din rigtige størrelse, så sendte de støvlerne afsted til mig, idet jeg fandt ud af, at de var for små – også INDEN Boozt.com havde modtaget mine varer – SÅÅÅ god stil! Og jeg fik af samme grund brugt støvlerne til festen som var lige rundt om hjørnet.

 

Nu skal det ikke handle om gamle oplevelser, men tilgengæld om forårslækkerier fra Boozt.com. For udvalget er seriøst stort, og service, som sagt tip top optur!

 

Jeg er, som I er bekendte med, ret vild med at skille mig ud – og hver dag er en fest i min verden. Som min bedstemor altid siger: “Hvorfor fortjener slagteren ikke også at se dig i dit fineste puds?!”. Så derfor er jeg de seneste par år også gået all in på at gå i festtøj til hverdag. Det er bare lidt sjovere! Måske undlader jeg liiige den helt mavekorte gennemsigtige af slagsen, men hvorfor ikke dresse sig op hver dag? Og hvorfor holde sig tilbage og kategorisere, at den her kjole er en såkaldt festkjole? For en kjole er en kjole, og den kan jo snildt også kan bruges til hverdag. Det handler jo egentlig bare om hvad jeg bruger kjolen med…. Og vi damer går ikke nok i kjoler!! Tænker jeg af samme grund.

 

Vi selvstændige danske ladies kan i forvejen virke så hårde og intimiderende – fordi vi har styr på vores shit… (Det har jeg hvert fald desværre fået at vide alt for mange gange!). Så det er måske meget godt at være lidt mere feminin og festlig til hverdag – og gå i kjole!

 

I mit stylingindlæg har jeg derfor også taget udgangspunktet at vise hvordan festitems også kan bruges til hverdag med et par sporty elementer.

 

SHOOOOOP LØS! Men lov mig lige at genbruge det, ik?

// Rebecca Vera

  

Bukser, Mango (lignende bukser fra Five Units, Ichi og Rodebjer) // Top, Calvin Klein Underwear // Plateau sandaler, Kurt Geiger London // Solbriller, Quay Australia (modellen er også flot i den her farve er også flot!)

Alt kan købes på Boozt.com

  

Nederdel, Ganni // Sandaler, Ganni // Top, Calvin Klein // T-shirt, fra Veras – lignende top fra Ganni // Solbriller, Quay Australia (modellen er også flot i den her farve er også flot!).

Alt kan købes på Boozt.com.

  

Kjole, Ganni (lignende kjole fra Wood Wood) // Sandaler, Ganni (lignede fra Kg Kurt Geiger London) // Solbriller, Quay Australia (modellen er også flot i den her farve er også flot!).

Alt kan købes på Boozt.com.

 

Kjole, Wood Wood // Flade sandaler, Ganni // Høje stiletter, Veras (lignende høje hæle Kurt Geiger London – som btw. laver HELT HJERNEDØDE SKO!) // Solbriller, Quay Australia (modellen er også flot i den her farve er også flot!).

Alt kan købes på Boozt.com.


  

Kjole, Gestuz // Sneakers, Puma // Høje hæle, Veras (lignende høje hæle Kurt Geiger London) // Bælte og jakke, Veras.

Alt kan købes på Boozt.com.


 

Kjole, Libertine Libertine // Sneakers, Puma // Solbriller, Quay Australia (modellen er også flot i den her farve er også flot!).

Alt kan købes på Boozt.com.


  

Kjole, Designers Remix // Sandaler, Vagabond //  Sneakers, Puma // Solbriller, Quay Australia (modellen er også flot i den her farve er også flot!).

Alt kan købes på Boozt.com.

  
  

Off-shoulder, Designers Remix // Shorts, Veras (lignende fra Ganni) // Sandaler, Vagabond // Solbriller, Quay Australia (modellen er også flot i den her farve er også flot!).

Alt kan købes på Boozt.com.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>