Kluns: Hvidt, grønt og metallic det hitter!

Tidligere i dag var jeg med min kollega ude at gå en tur – vi havde lige brug for en lille pause og lyst til nyde solens stråler. Da vi forbipassede Nørgaard På Strøget, så vi en større kreds af mennesker stående foran. I vores nysgerrighed, så skulle vi da selvfølgelig se hvad der skete. En dame ved navn Nana Francisca Schottländer har i 72 timer valgt at leve i deres butiksvindue. Kunst er en finurlig størrelse, og ligeså dyb respekt jeg har for kunstneren, og hvad hun end vil sige med dette, ligeså mærkeligt synes jeg også det er. Nå, men strategisk er det jo meget smart af Nørgaard På Strøget, så får de sig da lidt opmærksomhed og det tiltrækker en masse kunder – og ind med i butikken med mig. Nærmest som at komme i himlen med alle de smukke lyse og farverige sommervarer der er kommet… Åh. Savl. Satme nogle flotte SS15 ting de har fået hjem.

 

Denne sæson er jeg i sær fascineret af det mørke grangrønne (jeg elsker den farve!), de hvide og lyse pastelnuancer, og så selvfølgelig sommerfarven over dem alle – hvid!

 

Jeg har fundet lidt forskelligt kluns, som jeg gerne vil gå foråret og sommeren i møde.

 

Den her kjole har både mønster, mix af farver og metallic skær – den kan jeg ikke andet end blive glad af og for. Kan bruges med en rosafarvet eller blå langærmet rullekrave i forårsmånederne, og helt clean til sommer. Kan købes her.

 

Jeg vil gerne have et par hvide jeans. Mine fyldige numse og lår, gør desværre bare at man ser dobbelt så stor ud i hvid. Jeg har fundet ud af, at i et par baggy hvide jeans er derfor er optimalt. Jeg leder efter et par Levis i en genner, skal til Israel snart, så håber jeg finder et par billige der. Ellers så er de her fra Acne gudesmukke! Kan købes her.

 

Oh yes! Glimmer på fusserne! Jeg har netop købt disse smukke mokasiner fra Stine Goya. De er perfekte til ALT, og jeg skal snart have luftet dem i det gode vejr.

 

Oversize rullekrave i hvid, igen en sikker vinder som kan bruges til alle sommeroutfits, og som ser virkelig hyggelækker og rar ud til en tur i sommerhuset. Kan købes her.

 

Denne smukke sag fra Mads Nørgaard kommer desværre ikke rigtig helt til rette udtryk på dette packshot. Lillepige snit og lidt tykkere ‘stift’ bomulds materiale. Passer også til alt, og ville i sær være super fin med en sweatshirt over og et par sneaks. Kan købes her.

 

Metallic kjole (over dem alle denne sæson) i det smukkeste print og flotteste materiale – og så er den super anvendelig. Jeg har netop købt denne fra Stine Goya til min venindes bryllup i slutningen af Maj. Jeg glæder mig allerede til (forhåbentlig) at have lidt tan, som ville komplimentere de lyse farver. Kan købes her.

 

Denne plisserede hvid nederdel med metallic multifarvet skær, vil klæde en hver tøs. Kan let bruges til hverdag og gøres festlig hvis lejligheden byder sig. Og så er den meget billig. Nederdelen er fra Monki og kan købes her.

 

Indtil jeg skal bruge denne med bare stænger og glimmersokker i et par flade flip flops, så vil jeg bruge den med et par lyse boyfriend jeans og sneaks. Kan købes her.

 

Ingen uden nye sneaks og gerne tre par hver sæson hvis det var op til mig. Jeg er lidt træt af, at alle render rundt i det sammen, så jeg tænker, at denne sæson skal ikke have mig de nye fra Adidas, Nike eller Puma, men istedet støtte op om danske Vagabond. De laver faktisk ret seje sneaks, og de her er endda metallic! Yes! Kan købes her.

 

To die for kjole fra Henrik Vibskov. WOW! Det er jo så vildt at man kan lave et ansigts skulptur i et kjole, og så stadig være mega smuk. Kan købes her.

 

Jeg smadrer altid mine solbriller, så de skal være billige (og ikke for H&M-alle-har-dem-og-smadrer-efter-2.sek-billige). Derfor er & Other Stories et virkelig godt bud. De koster under en 500 lap, og så synes jeg designet er ligeså flot som de store modehuses. Kan købes her.

 

Happy shopping!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>