Køb mit hjem – jeg sælger ud af alt på søndag!

Der går ikke én søndag uden loppe, og i min optik, så skulle der jo semi være loppe hver dag. Jeg elsker det SÅ meget! Og jeg elsker mest af alt, at gå på opdagelse i folks ragelse. Ligeså meget, som jeg elsker Kender Du Typen på DR1, både pga. de opturs værter, men mest af alt, fordi jeg kan få lov til at snage i andres hjem – og se hvordan de indretter sig.

 

Hvis det stod til mig, så ville den bedste julegave være, at jeg fik lov til at skrælle facaderne af alle lejligheder, og kigge ind i folks hjem.

 

På samme måde, som jeg ugentlig dugger ejendomsmæglernes vinduer til, når jeg suger inspiration til mig… Måske jeg er en lidt underlig satan, måske bare en meget nysgerrig satan 🙂

 

Hvert fald, så har jeg ENDELIG efter jeg købe min 3-værelses lejlighed efter 3 år “råd” (jeg har hvert fald besluttet mig for, at jeg skal bo alene efter 10 år med roomies), og derfor, så gennemgår jeg et større renoveringsprojekt med at sælge ud af alt mig gøgl – for ligesom jeg ikke kan dy mig med at købe genbrugsgodter til klædeskabet, så slår jeg (desværre) også altid til, når jeg ser noget pænt til hjemmet – uanset om jeg har brug for det eller ej.

 

Det har forårsaget at hele mit hjem er proppet og fyldt til renden af ALT for mange ting, så derfor har jeg besluttet mig for at sælge ud af nærmest alt (altså kun næsten…)

 

Så venner, hvis I keder jer på søndag, så inviterer til loppe i hjemmet juleversion: Giv et bud på semi alt, og hyg dig i 5. min eller bliv og hæng d. 3. Advent i mit lille hjem.

 

Jeg bager hjemmebagte æbleskive og giver en kop te eller kaffe, og du kan gå herfra med en masse fede møbler, ting og sager til ingen penge!

 

Der sælges alt fra seng, sengetæpper, tæpper, borde (små og store), plakater i og uden ramme, stole, skab, reolsystemer, sengetøj, håndklæder, lamper, tallerkner, skåle, ubrugte toiletsager, sko, tøj, smykker, pudder og en masse nips og andre godter.

 

Se mere på facebook-eventen her, og så inviterer I endelig bare alle jeres venner og hiver familie og andre gode mennesker med 🙂

 

Der kommer løbende billeder op af nogle af de ting jeg sælger ud af på facebook-eventen, til jer der er ligeså nysgerrige som jeg selv 😉

 

// Rebecca Vera

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>