Kom indenfor i mit hjem: Sådan går jeg efteråret lækkert i møde

Sponsoreret

 

Så har efterårets mørke for alvor ramt min psyke, og jeg spiser vitaminer på livet løs for ikke at blive syg, og har semi ikke lyst til andet end at slappe den derhjemme. Det er tydeligt at se på billedet.

 

For et par uger siden snakkede lidt om Black Cotton i mit indlæg om, hvordan jeg mentalt forbereder mig på, at vinterens mørke kommer og ‘æder’ min energi, og at Back Cottons lækre interiør-ting kan gøre en forskel for mit efterårshumør (ellers så kan I læse mine 7 bedste tips lige her).

 

Og nu har jeg fået lov til at kigge på de smukke puder i lidt tid, og de er altså virkelig flotte og mega bløde i silkevelour materiale, så passer de helt perfekt ind i min stue, som I kan få lov til at nærstudere længere nede i indlægget.

 

Jeg har en del tid kørt et lidt kolonihave tema med alt for mange farver og dimsedutter – seeeelvfølgelig max genbrugsfund, og jeg er har måske liiidt for mange ting. Jeg samler jo på alt for meget gøgl, og har en udfordring med at få mit hjem til at se lidt mindre skørt ud, så jeg føler de mørkegrønne toner, gør mit hjem en smule mere delikat og voksent.

 

Faktisk har jeg helt glemt at nævne, at Black Cotton ikke kun sælger interiør, men at man som værtinde også har mulighed for at sælge nogle ret fine smykker. Tjek dem her ud, er sååå vild med dem! Så kan du også selv se skarp ud, mens du slænger dig i din velindrettede sofa – SÅ luksus jo!

 

Hvis du er ligeså vild med produkterne, som jeg er, så er du måske også interesseret i at tjene lidt penge på at fortælle andre om dem? Mens du hygger med dine veninder og kigger på de lækre ting, kan du nemlig få pengene til at tikke ind på din konto. Du skal bare blive en af Black Cottons nye værtinder. Og hey! Det er vildt nemt!

 

Så simpelt er det:

 

  1. Du bliver tilmeldt som værtinde og får tilsendt nogle produkter
  2. Du samler en gruppe kvinder fra din omgangskred og inviterer på hyggeaften
  3. Du serverer bobler (på Black Cottons regning) og præsenterer de forskellige produkter
  4. Du tilbyder dine gæster 10% på alle produkter
  5. Du får selv 25% af alt det, du sælger for i løbet af aftenen
  6. Du opfordrer dine veninder til selv at blive værtinder og får 5% af alle deres salg

Det må være det ultimativt hyggeligste studiejob eller i det hele taget bare en virkelig nem måde at tjene lidt ekstra hver måned. Så hvis du godt kunne bruge lidt plus på kontoen, så prøv det da lige af. Det kan være, at du har den vilde sælger i maven uden at vide det!

 

Hvis du vil se, om det er noget for dig, så kan du finde meget mere info på Black Cottons hjemmeside, hvor du også kan tjekke de alt for lækre produkter ud.

 

Hallo, og hvad synes I om min indretning? Jeg er jo selv SÅ træt af min sofa, og overvejer kraftigt at få mig en dybere, som jeg kan slænge mig endnu mere i.

 

Hav en opturs mandag!

 

// Rebecca Vera

De grønne silkevelour pudder, det brune og grønne kashmirtæppe er fra Black Cotton.

Det grønne kashmirtæppe og den grønne silkevelour-pudde er fra Black Cotton.

 

De grønne silkevelour pudder, det brune og grønne kashmirtæppe er fra Black Cotton.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>