Loppebesøgende Simon til mandemarkedet: “Veras Market er bare mere cool end andre markeder”

Limited edition sneaks, vintage skjorter og fede accecories er ikke kun forbeholdt damerne. Det blev bevist på årets første succesfulde mande-loppe tilbage i maj, hvor de sprødeste mænd solgte ud (snup stilen fra  galleri fra mandemarkedet her).

 

Er du i vildrede over hvordan hylen du starter din brugte-mande-garderobe? Læs 5 loppetips fra 5 loppemænd til en anden – og vi lover du bliver tip-top tunet til på søndag.

 

Til mandemarkedet i maj stødte vi på loppegæsten Simon, som var på søndagsshopping under Buen og sportede så lækker stil! Vi fik os en snak om mænds forhold til genbrug og loppe, og hvad der skal til, for at vi ser flere af jer mænd til loppefest under Buen om søndagen – læs med og bliv klogere på hvordan vi får flere mænd til at starte deres brugte shoppe journey.

 

Vi glæder os vanvittigt til vi på søndag d. 25. august igen holder mandemarked under BuenLæs om hvor nemt det rent faktisk er, at sælge ud på loppe, som mand fra sidste marked giver status og få de bedste tips fra tidligere standholderne Martin og Josefine, der solgte ud på sidste mandemarked. Og vil du med på næste mandemarked, så sikre din stand i dag – det afholdes d. 20. oktober fra kl. 10-15 <3

 

Kærligst,

Veras damer

 

Simon Pii på 20 er medhjælper i en vuggestue og netop flyttet til København fra Hobro, men har allerede besøgt Veras Market tre gange! 

 

Hvilket forhold har du og mænd i din omgangskreds til genbrug og loppe?

“Secondhand kan være grænseoverskridende! Man skal lige springe ud i det, og finde ud af, at det bare er vildt sjovt. Jeg prøver at få mine mandlige venner med på, at genbrug og loppefund er cool, men de prioriterer det ikke så meget – ikke endnu ihvertfald. Men de bliver alligevel vildt inspireret når jeg viser mine loppefund, så de er ved at finde ud af, at det er super nice.”

 

Har du et loppefund på i dag?

“Ja, har en Prada taske på, som jeg faktisk tidligere har købt af én af standholderne der er her i dag. Vi havde skrevet lidt frem og tilbage på Instagram, og så fandt vi en god pris. Jeg er mega glad for den!” 

 

Hvorfor er du vild med Veras Market?

“Det er er sygt fedt marked. Folk er så søde og så er standholderne gode til at gå ned i pris. Nu er jeg jo jyde, og jeg sætter pris på en god handel, så det er så fedt, når man kan prutte lidt om prisen! Jeg elsker, at der er så mange mandlige standholdere i dag, og at man har delt pladsen lidt op, så jeg ved hvor jeg skal gå hen, for at finde herretøj. Det er min tredje gang på Veras Market, men det er den første gang jeg er her, hvor der er herretøj – men jeg har faktisk både købt fra mænd og kvinder i dag. 

 

Veras Market er bare mere cool end andre markeder! Man ved hvad man kan finde på markedet – man kan altid regne med, at standholderne de har nogle gode fund med i deres stand. Jeg er fan!”

 

Hvad har du fundet på markedet i dag, du har det for vildt over?

“I dag har jeg fundet en super lækker trøje fra Comme Des Garcons, et par fede vintage Levi’s jeans som lige var min størrelse, og en super lækker vintageskjorte fra Dior – kom af med lidt over 500 kr. for det hele, så det synes jeg var et godt kup!” 

 

Simon viser os sine kup fra dagens marked. 

 

Vi har hørt fra 3 mandlige standholdere, at vi skal have flere tiltag med fokus på herregarderoben, og vi er så enige! Men hvad skal der til for, at vi får flere med på bølgen?

 

Hvilke tiltag tror du der skal til, for at mænd bliver mere interesserede i at komme på loppe?

“Man skal helt sikkert bare sprede ordet omkring genbrug og loppe til sine venner! Og så skal vi mænd være bedre til at snakke om det, og få skudt nogle af de fordomme der kan være ned. Man bliver så vildt inspireret af at tage på loppe, så man skal bare komme af sted!”

 

Vi behøver vidst ikke sige mere, Simon said it for os – du skal bare komme af sted! Vi står ihvertfald klar sammen med 80 standholdere med lækre genbrugsfund og vilde kup under den 25. august. Vi glæder os så vildt til at se lækre mænd og damer under Buen.

 

Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook.

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>