Freja og Alma til Veras Market i Storms Pakhus: “Man tjener mere end de andre markeder”

Stemning var god og humøret højt, da vi i søndags loppede i Storms Pakhus. Vi takker alle standholdere og besøgende som gjorde dagen helt igennem magisk – af hjertet tak <3 Se om du kan spotte dig selv i galleriet. Vi er tilbage i Storms den 9. juni ooog temaet er festival edition – optur ikk? Psst: køb din stand allerede nu – det er lige her det sker!

 

I søndags fik vi os snak med de to farverige og rutinerede vintage damer. Damerne går begge i gymnasiet i Odense, og har ved siden af gym har de vintageprofilen @galaksevintage hvor de sælger ud af deres garderober, når de ikke er på loppe. Deres stand var fyldt med lækre fund, og vi måtte bare høre, hvad de to damer tænker om genbrug og personlig stil. Læs med og hør hvorfor Freja og Alma synes genbrug er det bedste, og få et tip eller to med på vejen.

 

Kærligst,
Veras Damer

 

To farverige damer: Freja, 18 år (tv) @frejakrull og Alma, 18 år (th) @almashx

Hvor og hvornår hørte du første gang om Veras?

Freja: “Jeg hørte om Veras første gang for et års tid siden, da butikken åbnede i Odense og blev hurtig fan af konceptet!”

Alma: “Jeg hørte om Veras på Instagram for lidt over et år siden, og så kunne jeg simpelthen ikke lade vær med at følge med og tjekke butikken ud.”

 

Er du altid så søndagslækker (eller er det Veras vibes, der har ramt dig?)

Alma: “Jeg tror nok, at det er Veras vibes, der har gjort det i dag. Det er nok de gode vibrationer det er overalt omkring os!”

Freja: “Jeg går meget op i at sammensætte tøj og prøve nye trends af – derfor bruger jeg meget tid på at ramme det perfekte look for mig.”

 

Har du et loppefund på i dag?

Alma: “Ja, min skønne Hawaii-skjorte er fra genbrug, og det er min grønne sweatshirt også. Kører lidt på jungle-temaet i dag, hehe.”

Freja: “Jeg har en ternet vintage kjole fra et finurligt loppemarked i Odense.”

 

Hvordan bruger du genbrugstøj i din personlige stil?

Freja: “Alle mine items i min garderobe er primært genbrugs/vintage tøj, så genbrug præger helt klart min personlige stil.”

Alma: “Næsten alt mit tøj er fra genbrug, undtagen bukser, da jeg aldrig kan finde dem i min størrelse. Jeg elsker genbrugstøj – både fra vintagebutikker, men specielt også de normale genbrugsbutikker. Jeg elsker at vide, at man ikke bare kan gå ned i en butik, og købe det samme tøj, som jeg har på. Så føler man, at ens outfit er lidt mere specielt og unikt. Så bliver ens dag også bare bedre.”

 

Sej vintage sag, som Alma solgte i søndags.

Har du selv shoppet et lækkert loppefund fra markedet i dag?

Alma: “Desværre ikke, da jeg var kommet for at sælge, og ikke købe, haha! Men jeg må indrømme, at jeg var virkelig tæt på at falde i fælden, da der var så mange nice ting! ”

Freja: “Jeg har købt en fin ternet taske samt en skjorte i en lyserød ”milkshake” farve.”

 

Når du ikke er på loppe, hvor finder du dine genbrugsfund?

Freja: “Jeg elsker at gå på genbrugsjagt i Odenses smalle gader og finde nogle unikke og spændene fund. Jeg shopper også en smule på nettet på hjemmesider som StudioTravel og Asos Marketplace.”

Alma: “Små genbrugsbutikker er guld værd! Især dem, der ikke ligger helt inde i centrum. Der finder man de bedste fund!”

 

Hvad er den største fordom, som du synes, folk har om genbrugstøj?

Freja: “Nogle mener måske at genbrugstøj er noget skrammel, og at det lugter eller at det mest egner sig til et lidt flippet segment – det er jeg dog dybt uenig i!”

Alma: “At tøjet er helt brugt op eller usmageligt, og at det er svært at finde noget godt. Det er det i virkeligheden slet ikke!”

 

Hvor ofte sælger du ud af din garderobe?

Freja: “Vi (Freja og Alma red.) har vores egen vintage-instagram @galaksevintage, hvor vi sælger ud af vores garderober og fund som vi synes egner sig godt til vores side og vores målgruppe. Der laver vi nogle gode handler for begge partners vedkommende.”

Alma: “Ja, det har vi gjort siden oktober sidste år! Vi kan godt lide at gøre det til kreativt projekt, så billederne ikke bare er tøj som hænger på en bøjle. Vi tjener ret godt – når vi poster nyt tøj, kan vi tjene cirka 700 kr hver om ugen, nogle gange mere. Det er ret så nice! Men ofte kommer jeg til at bruge lidt mere på tøj end jeg tjener på at sælge mit gamle – ups.”

 

Hvor meget solgte du for i dag til markedet?

Freja: “Vi tjente ca. 2000 kr hver især.”

 

Hvorfor er du vild med at sælge ud på Veras Market?

Alma: “Det er enormt let, og man tjener også flere penge end hvis man har stand til et andet loppemarked (end Veras red.), hvor det bare handler om at komme af med sine ting. Så er der også bare en fantastisk stemning og man får en masse inspiration ved at kigge på de skønne mennesker der er her!”

Freja: “Jeg gør det af flere årsager, men primært fordi at stemningen er i top, stilen er i hopla og Veras, gang på gang stabler et enormt vellykket arrangement på benene.”

 

Har du et ritual eller en tradition, når du sælger ud på loppemarked?

Freja: “Overtro, ritualer og traditioner er ikke min spidskompetence, men jeg vil ikke udelukke at jeg efter flere loppemarkeder, vil udvikle en form for ritual som jeg vil benytte mig af.”

Alma: “Ja, det burde vi måske få?”

 

Hvad er dine bedste tips til at sælge tøj på loppe?

Frejas: “Udover de sædvanlige karakteristika, som: glad, smilende, imødekommende og frisk, sørger jeg for, at der er en god stemning og at Alma og jeg hygger os. Det er vigtigt at ens bod skiller sig en smule ud, ved at sætte ens personlige præg på boden ved f.eks. brug af planter og interessante farver og mønstrer.”

Alma: “Sæt tøjet flot op så det ser indbydende ud, pynt din bod, se glad ud og vær hjælpsom. Det allervigtigste er en god udstråling – det tiltrækker folk!”

 

Tre ord, som gør dig mindst lige så optur som Veras?

Alma: “Positiv, glad og frisk”

Freja: “Stilbevidst, nysgerrig og nyskabende.”

 

Og fik du klikket dig videre?

Vil du også sælge ud af garderoben med en stand? Så er det her det sker – og ønsker du at få direkte besked i din indbakke når nye stande er i salg – tilmeld dig nyhedbrevet her. <3

 

Vi er tilbage i Storms Pakhus den 9. juni med ægte festivalsstemning – tjek eventen ud!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>