Guide til mandemarked: 5 loppetips fra 5 mænd til en anden

Så der kun lidt over en uge til at vi har denne sæsons første mande-marked – og VI KAN SLET IKKE VENTE MED AT SE FLERE AF JER MÆND på markedet her på næste søndag d. 26. maj – hop ind og deltag på facebook lige her.

 

Og de herrer der er 3 stande tilbage, så vil I med (ja, gu’ vil I så), så hop ind og køb din i dag lige her. Du kan uden tvivl få solgt boksen og den kan snildt deles med din bedste homie – og hvem ved, måske scorer I også dagens fortjeneste i form af en dejlig dame?

 

Sidste søndag fangede vi som altid jeres lækre streetstyle loppestil – spot dig selv lige her. I er seriøst en kæmpe inspiration – vi i Veras fatter seriøst ikke en meter af hvor jeres søndagsoverskud kommer fra! Og vi fatter heller ikke hvorfor der ikke er flere mænd, som har lyst til at sælge kluns på loppe, så det’ dejligt, at der kommer flere og flere.

 

Vi snakkede med 5 flotte mænd om loppis – så læs med og bliv klædt på til vi ses næste søndag!

 

Gutterne er på deres sædvanlige søndags-loppetur! Sej søndagsaktivitet ik’? Fra top venstre: Mads @madsemilos, Emil @neidhardt_, Esben @esbenriege og Rasmus @don.wolle

 

Theis, 21 @theismoegelmose – Theis sælger ud af sine brugte godter for første gang på Veras Market!

 

1. “På loppe finder jeg unik og billigt tøj”

 

Er du også træt af at ligne alle de andre gutter på klubben? Shop genbrugskluns på Veras Market og få din helt egen stil – både til gavn for moder jord og din pengepung! 

 

Esben: “Det er der man finder de unikke pieces, og så er genbrugstøj oftest billigere, det skåner miljøet – og så er det skide hyggeligt!”

Rasmus: “Det er lidt ligesom at gå på skattejagt – med modetøj” 

 

2.  En genbrugsmand adskiller sig

Bliv en vaskeægte blæredygtige type der får forrest i din loge-gruppe og adskil dig fra modemagasinerne og diverse instagram om at eje de nyeste limited edition sneaks og de samme bukser og tee i en ny farve. På loppe kan man sagens finde nye, brugte items som passer til ens egen stil – uanset hvorvidt man har lyst til at skille sig ud som en ‘genbrugstype’ eller blænde ind i sin gruppe af venner.

 

“Der er en fordom om, at de fyre som går i genbrugstøj har den samme stil. Det synes jeg ikke, genbrug er ikke en nogen bestem stil – det tøj som er bæredygtigt og unikt!”

 

3. Offline salg på markeder betaler sig

 

Kobl af alle dine devices og sælg ud i virkeligheden til Veras Market. Har du også altid tusind notafikationer som venter på dig? Det kan være SÅ tidskrævende at skulle sælge sit brugte tøj online! Tag en offline dag på markedet, hvor du møder dine kunder i virkligheden, kan se dem i øjnene og give dem et skulderklap med på vejen, som tak for et godt salg.

 

Esben: “Meld dig ud af mode-Facebookgrupper – køb hellere en stand til Veras Market!” 

Theis: “Det er virkelig hyggeligt at være standholder på markedet her, det var rigtig let at sætte det hele op – og så er musikken god”

 

4. Find lækre mærkevarer til under halv pris

 

På markedet finder du altid alt fra fejlkøb fra trendy high street sager, til cool mærkevarer og de vildeste vintagefund fra Grannys gemmer. Men det er også det, som gør søndagsskattejagten endnu sjovere. Standholderne er generelt gode til at sætte deres stand op som en lille butik, så det er let overskueligt at finde hvad man søger.

 

Rasmus: “Jeg bekymrer mig ikke om mærket af varen – men hvis jeg finder en mærkevare iblandt, er det heller ikke helt skidt, da man så også ved, at det er godt kvalitet.”

Theis: “Jeg hænger mine dyre mærker forrest – det trækker folk til!” 

 

 

5. Scor den sprødeste loppedame

 

Har overstående stadig ikke vækket lysten og grunde nok til at tage på vores mandemarked – damer der læser med, hiv lige jeres mænd, venner, far og nabo med, de søde mænd skal altså også i gang med shoppe og sælge loppe!

 

Men så kan I jo godt juble med i kor, når vi skriger: Så det godt, at Veras også har byens lækreste damer! Hver søndag gør byens loppedamer sig nemlig ekstra smækre og ruller forbi Buen med sine veninder – og hvem ved, måske de kunne finde på at kigge lidt efter en sød fyr blandt alle genbrugsgodterne?

 

Det kommer ikke kun fra os selv:

Theis: “Bare gør det – der er lækre piger!” 

 

Theis ved det! Vi glæder os sindsygt til, at der kommer lige så mange lækre drenge til marked søndag d. 26. maj! <3

 


Skal du også have solgt ud af garderoben? Det er herinde det sker – og nyhedsbrevet finder du lige her! Standende bliver sat i salg gennem nyhedsbrevet først, så hold øje med din mail!

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>