Maria, én af Aarhus’ #verasdamer, som joiner Veras Market med en stand

Nu kommer vi endeeeelig til Aarhus med Veras Market, og det glæder vi os uendelig meget til! Vi har max optur over, at vi skal møde alle jer flotte aarhusianske #verasdamer og mænd, når vi den 26/9 og 14/11 kommer til Aarhus med vores elskede Veras Market. Vi har taget en lille snak med en af de labre damer, der bl.a. kommer og sælger ud af sit klædeskab på markedet den 26/9. <3

 

Vi kan slet ikke få armene ned over, at vi endelig skal til Aarhus den 8. november! Hvis du også er fyldt med spænding, så læs med her og hør om Maria Halse, der sælger ud af sin alt for flotte garderobe, som er fyldt med lange kjoler, lækre sneaks og hendes mors hjemmesyede tøj.

 

Læs med lige her om den flotte Aarhus dame, Maria, der gennem hendes stil udtrykker sin personlighed, humør og hvad der inspirerer hende. Du kan faktisk også få et smugkig på nogle af de alt for lækre ting Maria tager med på markedet den 26. september. Vi håber du har lyst til at læse med, og så ses vi den 26. september til et brag af en loppefest på Godsbanen i Aarhus <3

Vi glæder os til at se jer!

 

Kærligst,

Damerne bag Veras

 

 

 

Hvordan vil du beskrive din stil?

“Min stil varierer – den er ofte feminin, og lange kjoler er nok min signatur. Men samtidig elsker jeg et skarpt suit eller lidt utility-agtige elementer i min garderobe, så den får lidt mere kant gennem skarpe jakker, tasker med mange lommer, naturfarver og mere hårdføre materialer. Og så sneakers eller flade sandaler.”

 

Vi elsker hvordan Maria styler en lang kjole med fede sneaks! 

 

 

Hvordan bruger du genbrugstøj i din personlige stil?

“Jeg shopper ikke selv meget genbrug, men har overtaget rigtig meget af min mors og bedstemors tøj, særligt ting, min mor selv har syet og min bedstemor har strikket.”

 

 

Hvad er det genbrugstøj kan, som nyt tøj ikke kan?

“Det kan helt bestemt noget, at der ikke er tusind andre, der render rundt i præcis det samme som dig, fordi de alle har købt det nede i H&M. Og ofte er der også en anden kvalitet og fornemmelse over genbrugstøj, da kun det gode overlever og nogle gange kan slid på læder eller denim gøre underværker.”

 

Hvad har du af forventninger til det første Veras Market i Aarhus? 

“Jeg var med sidste år, og det var super. Klart det mest levende og sjove marked, jeg har været til, med mange mennesker man kender og godt salg. Jeg glæder mig til en sensommer dag med forhåbentlig mange gæster.”

 

Maria har så mange fine ting i sin garderobe, så vi er sikre på at hendes stand på Veras Market den 26. september kommer til at være fyldt med flot kluns! 

 

 

Snup din stand til næste Veras Market i Aarhus

 

 

 

Tjek lige de flotte kjoler, som du kan finde i Marias stand 

Maria sælger denne alt for flotte kjole med det lækreste mønster <3

 

 

Woooow, nogle flotte kjoler! Dem er vi helt vilde med – mon ikke de bliver hapset med et samme til loppe?

 

 

Shop en laber kjole hjem online

Hvad er dit bedste genbrugsfund?

“Mit bedste genbrugsfund er ikke et fund, men en foræring. En cowboyjakke, min mor selv købte for 28 år siden, og som bare har det helt rette slid og det helt perfekte fit. Den knuselsker jeg, og det er en af de items, jeg aldrig har haft pakket væk og har holdt pause med. Den går aldrig af mode.”

 

Såååå flot denimjakke! Den kan vi godt forstå Maria elsker <3

 

 

 

 

Vi glæder os ordentlig meget til at gå på opdagelse i Marias flotte garderobe den 26/9. Vil du tjekke Marias sprøde stil ud, så hop ind og følg hende på Insta lige her.  Vi ses til Veras Market i Aarhus den 26. september på Godsbanen ♻

 

Vi har helt udsolgt af stande til den 26. september, men vi har stadig stande til den 14. november, som du kan hapse lige her. Du kan også finde vores begivenhed lige her, så skal vi nok holde dig opdateret på alle vores markeder! 

 


 

 Veras Market kommer til Aarhus d. 26. September og 14. november

Køb loppestand fra 350,- til den 14/11 og lej dit bord og tøjstativ her

 Èntre 35,- og 25,- i online forsalg lige her

Shop brugt fra 70 private stande

Byt dit tøj til point og få rabat på nyt kluns i Veras

Alt i Veras stand 40,- og 5 stk. for 100,-

 Veras Market afholdes i Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>