Martin om mandemarkedet: “Du skal bare i gang! Veras Market gør det nemt for os at være standholder”

Så har vi for anden gang afholdt vores såkaldte mandemarkeder, hvor vi har gjort alt i vores magt for at få jer dejlige mænd ud af skabet – i mere end én forstand <3 Ej. Men I forstår.

 

Det er nu femte år, at jeg afholder mine markeder, og det er simpelthen altid så mega fedt at se hvor mange dejlige besøgende der kommer ud og holder kæmpemæssig loppefest. Jeg har også i mange år fået en masse dejlige henvendelser fra jer mænd om hvorfor der ikke er mere fokus på jer og flere standholdere og større udvalg af købe af – I vil også være med på genbrugbølgen. Og tro mig. Det forstår jeg virkelig virkelig godt.

 

Jeg ved personligt ikke hvorfor mænd ikke i samme grad har lyst til at stå en søndag og sælge ud. Til gengæld, så har de tre tidligere standholdere Kenan, Luca og Frederik gjort mig klogere på det. Måske det er for grænseoverskridende at lege sælger? Måske føler mænd ikke, at deres tøj er ligeså meget værd eller det har værdi nok at bruge en hel søndag på loppe (på trods af, at det jo er SUPER easy at være standholdere). Jeg ved det ikke.

 

Det jeg ved er, at jeg mega mega gerne vil have flere mænd til at shoppe, sælge og bytte sig til en ny, brugt garderobe. Så har I en genial idé derude til hvordan vi i Veras kan få endnu mere fat i de herlige mænd, så skriv endelig en kommentar eller send os en mail på contact@verasvintage.dk. Vi står klar med åbne arme og kysmunde for at hjælpe jer!

 

Det varmer til gengæld mit hjerte, da jeg i søndags så SÅ mange mænd shopper loppe. Fuldkommen fantastisk at det lykkedes at bringe 40 mandlige standholdere ud under Buen – tak for jer!

 

Noget andet som i den grad også varmer mit hjerte er at snakke mere med Martin og Josefine om deres dag på loppe. Martin har fulgt med siden mit marked startede ude på Copenhagen Street Food – og jeg bliver helt armene-viftenede-i-vejret-følelsen over at høre, at han har været fast loppegængere lige siden. TAK!

 

Martin, 29 (højre) arbejder som frivillig butiksleder i en genbrugsbutik og Josefine (venstre) på 30 er studerende. Duoen tiltrak både mændende og kvinderne til standen, med farverige t-shirts, unikke vintagesager og masser af lækre sko og accessories. 

 

Josefine og Martin har gjort til en sport at købe ind af genbrugsvarer og sælge ud. Glæd jer til at lære de to standholdere bedre at kende – og så ses vi jo allerede igen på søndag til en omgang festivals-edition d. 2. juni fra kl. 10-15. Hop ind på facebook lige her og følg med <3

 

Hey og god Distortion derude!

 

Kærligst,

Rebecca Vera

 

Hvordan kan mænd blive endnu mere interesseret i at sælge, købe og bytte sig til en ny, brugt garderobe på markedet?

Martin: “Mange mænd brænder måske ikke på samme måde som kvinderne for genbrugs-gamet, men det kommer de til, hvis de prøver. Veras Market prøver at gøre det godt og nemt for alle, både med kaffe, mad og toiletter, så de skal bare i gang!”

 

Josefine: “Det skal være nemmere for mændene! De er lidt mere dovne og gider ikke bruge tid på at sortere sit tøj. Men hvis man hjælper dem på vej, synes de jo faktisk det er meget nice, især når de kan tjene penge på det.”

 

Hvad er jeres bedste tips til at sælge tøj på loppe?

Martin: “Gør det sammen med en ven eller en veninde, så er det altid nemmere og meget hyggeligere!” 

Josefine: “Folk kommer mega tidligt og vil købe af os, så sæt tøjet på bøjler hjemmefra, så er det nemmere når man skal sætte standen op, på den måde kan man hurtigere begynde at sælge. Pynt standen op, eksempelvis med en dug på bordet eller hæng ting op bagved, så der er noget blikfang, og lav en sæk med billigere ting, som folk kan rode i.”

 

Det bugnede af smukke vintagevarer fra et af deres to stativer.

Hvor ofte sælger I ud af jeres garderobe?

Josefine: “Vi sælger ud måske to gange om året – men det er helt sikkert ikke tit nok! Vi tager på tur og vintage- og genbrugsshopper både i Danmark med også i udlandet. Så tager vi på loppe og sælger ud af det.”

 

Hvor og hvornår hørte I første gang om Veras?

Martin: “Vi har faktisk været på Veras Market siden Rebecca Vera startede det dengang det var på Papirøen. Rebecca kom altid og sagde hej og skulle se hvad vi havde med i standen!” (“Oh, yes, for de har altid SÅ latterligt mange fine ting!”, red. Rebecca Vera)

 

No wonder Martin og Josefine havde kunder i biksen hele tiden – se lige en fin stand de havde stablet på benene! 

 

Har i en tradition eller et ritual når i er på loppe?

Josefine: “Vi prøver at huske altid at have styr på proviant! Så vi husker altid kaffen, en masse snacks, og så er det vigtigt at få noget mad. Det skal være hyggeligt, og det skal være sådan, at vi kan sidde her hele dagen.”

 

Og har du et loppefund på i dag?

Martin: “Ja, mine bukser og min jakke er genbrug”

Josefine: “Mine to – haha, man skal jo holde varmen – jakker, er begge købt brugt!”

 

Hvorfor er du vild med at sælge ud på Veras Market?

Martin: “Jeg er vild med markedet fordi der kommer mange mennesker som er på udkig efter noget skørt og flot på Veras Market! Der kommer så mange folk med god stil!” 

 

Begge: “Det er fedt at være standholder, for så ved man bare, at der er en god strøm af mennesker gennem markedet. Samtidig er Veras Market også godt fordi der er så mange datoer at vælge imellem, så man kan nemt finde et marked, hvor man begge har tid. Det er også lækkert at man kan låne borde og tøjstativer, det gør det hele lidt nemmere.”

 

Tak for de søde ord! Vi glæder os til at se Martin og Josefine på markedet snart igen.

 

 

Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Næste mande- og dametøjmarked, hvor vi lover min. 50% mandlige standholder løber af stablen d. 25. august. Shop din stand til markedet her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook.

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til  markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med pointe shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>