Med til castingdag for ‘Hong Kong Fashion’

Endnu en travl dag på kontoret.

De officielle castingdage for Copenhagen Fashion Week AW15 er skudt i gang, og i år har jeg fornøjelsen af at caste for tre kinesiske brands, som alle skal vise under et samlet show ‘Hong Kong Fashion’ under modeugen.

Udover mine sædvanlige arbejdsopgaver under modeugen, så skal jeg stå for den kreative produktion af et modeshow. Det er første gang jeg skal prøve det her af, og jeg er sindssygt spændt på at se det færdige resultat. Jeg har heldigvis mit dejlige team bestående af min kollega Karoline og stylist Emilie Guldbrandsen med mig på opgaven.

I dag sad vi klar til at modtage stribevis af lækre danske kvinde- og herremodeller. Vi havde linet lokalet op ligesom til audition, og det føltes næsten som om, at vi sad med i et program af Top Model. Sikke mange smukke modeller vi har i Danmark – udvælgelsesprocessen bliver godt nok svær.

Da arbejdsdagen var slut, blev jeg så inspireret af modellernes dygtige gang, så har jeg lavet GIFs af mig.

Rigtig god fredag derude!

IMG_1265IMG_1269IMG_1254IMG_1263IMG_1253

Vores sælger Sophie med flotte stænger!

Karo worker den gang!

Jeg tygger tyggegummi – lidt uheldigt. 

IMG_1340IMG_1356IMG_1355

Kimono fra Freya Dalsjø, Blå læderbukser fra genbrug, lilla bluse fra Weekday, sneakers fra Adidas

IMG_1360

Ring fra Maria Black 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>