Mellemøstlig musik gør verden et bedre sted

OKAY! Jeg har stadig her kl. 20 om aften tømmermænd fra helvede! MEN én gang i mellem, så de satans tømmermænd virkelig det værd, når det er dagen derpå efter aftener som i går! Min krop er stadig i fuldkommen ekstase, og fyldt med den vildeste lykkefølelse!

 

Jeg var til Omar Souleyman koncert i går med det allerbedste yall-danse-crew man kunne ønske sig, og dén mand er og bliver én af mine top 3 bedste koncertoplevelser!

 

Det er nu fjerde gang jeg ser ham. To gange til Distoriton, en gang på Roskilde og så i går i Pumpehuset. Til jer som følger med min snap (@rebeccavera), så har I nok også fulgt med i min begejstring. Hele 4 minutters koncert snap klip af den herlige mand. Og hvis ikke, så hop ind og følg med – måske kan I stadig nå det?!

 

Jeg har altid haft en kærlighed for de mellemøstlige toner, og det er SÅ skønt, at jeg så småt mærker en bølge af anerkendelse overfor de mellemøstlige trommer og saxofon (lignende lyd), og Gilli i DK blandt andet hitter netop med dette. Jeg er vokset op med israelsk musik, og ALTID været en favorit – for jeg kan ikke andet en at blive i så satans godt humør af det. Og det er for optur, at det ikke kun er mig der har fattet af mellemøstens yalla yalla musik er en fest!

 

Og ppropos fest, så var det en fest uden lige i går. Og mig og Omar Souleyman er en farlig cocktail!

 

Siden koncerten blev annonceret har jeg glædet mig. Som i VIRKELIG GLÆÆÆÆÆDET MIG! Semi på daglig basis. Glædet mig til at genopleve en halbal af en fest med mellemøstlige toner, alt for meget klappen i hænderne og et par “YAAAAALLLLAAA YAAALLLLAAA”. Det er for vildt hvad det gør ved mig.

 

Og ligesom de andre gange, så formår manden at skabe en kærlighedsfest, hvor folk uanset alder, kultur, tro og baggrund mødes og har det lækkert sammen! Det er SIMPELTHEN SÅ FANTASTISK at se hvordan alle bare danser og hygger sig! Med venner, med den fremmede dame som kunne være ens mor, eller den sleske fyr, som normalt ville få en lussing for at spække én i rumpetten. Det var bare én af de fester, hvor folk er så bedøvende ligeglade med hvordan make-up’pen sidder, eller om man har det rigtige på. Det var store armbevægelser, rundekredse hvor MÆNDENE førte frem, og konstante knipsen og klarsalver, at jeg seriøst ikke kan løfte et glas vand, så ondt har jeg.

 

Ligesom mit danseglade crew, og alt andet omkring mig, så var jeg fuldkommen overvældet af lykke i min krop. I ét sekund mååååske liiige liiiidt for glad. Så glad, at jeg jo slef skulle op på scenen og danse med! Efter jeg havde fået øjenkontakt (igennem solbriller lignede det), og et godkendt nik, så hoppede jeg i latex leopard bukser, mavebluse og kunstig blomst i håret, op på scenen. Nåede desværre kun af være der i små 20 sek før jeg blev smidt ned af vagterne… SÅ stenern! Men den søde fotograf Samy nåede at tage et billede. HAR SÅ GO’ GRINERN OVER MIT FJÆS på det!

 

Omar Souleymans musik kan seriøst redde verden! Der ikke plads til andet end glæde og happy go lucky tider – for man kan ikke andet end at blive den gladeste gris af det!

 

Lov mig lige, at hvis I på nogen måde får muligheden for at høre Omar Souleyman, så skal I gribe den!

 

Nu vil jeg lige se min snapstory (for tiende gang igen), bare fordi jeg stadig har så volder optur over aften i går!

 

// Rebecca Vera


    

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>