Min lynhurtige bæredygtige modeuge i billeder

Hvis I har fulgt med på insta story i sidste uge (ellers så burde I virkelig, for det er satme sjovt derovre…), så er I nok blevet spammet til med mit grønne ride i denne uge. For som den ægte genbrugs-dame, #nyteryt-type, som jeg jo er, så har jeg haft fornøjelsen af at blive kørt rundt i den lækreste Toyota CH-R – og det har seriøst været SÅ luksus ud over alt!

 

Jeg er jo i udgangspunktet imod alt der fucker med miljøet. Om det er gennem forurening, overforbrug eller bare ren uvidenhed i hverdagen. Så måske kan det lyde underligt, at jeg ikke bare har taget cyklen. For det er jo den mest bæredygtig, men at ræse fra sted til sted, i sær også når en del af showsne har været ude på CIFF ved Bella Centret, er semi næsten umuligt med de korte intervaller nogle af showsne er i.

 

Det har været en opturs-uge, men jeg kan også mærke, at efter en weekend med fødselsdagsfejring efterfulgt af en weekend i Hamborg og nu modeugen, så er jeg feed-up af være sammen med store grupper af mennesker, så det har været fantastisk at bruge min weekend på at lave absolut nadda!

 

Men for at vende tilbage det smukke grønne lyn (jeg synes virkelig den er flot – næste lidt batmobil over den), så er Toyota CH-R er nemlig en hybridbil, som aldrig skal lades op. SÅ smart! Så længe der er benzin, kan bilen køre, og batteriet oplader undervejs gennem den energi, der opstår, når man bremser og cruiser rundt. Amen altså, jeg er fan! Desuden er det en af de biler på markedet, der udleder allermindst CO2, fordi benzinforbruget er så lavt, hvilket jo virkelig taler til mit grønne bæredygtige hjerte <3

 

Intet nyt kluns til mig på catwalken (udover et par hjernedøde denim-banditter fra Han Kjøbenhavns pigekollektion, som jeg seriøst har det alt for vildt over!)

 

Heldigvis, så fik jeg tilfredsstillet min købetrang til loppe i går, hvor Times Up Vintage årligt sælger ud af deres smukke kluns til ingen penge! Og så er det endda godt for miljøet – WN!! Glæd jer til at se det!

 

Fordi jeg er sikker på, at I alle ville unfollowe mig med alle de billeder, som jeg havde lyst til at spamme på insta med under modeugen, så er det jo heldigt (mest for jer, og også lidt for mig), at I kan bruge de næste 3 minutter (6 minutter, hvis I også læser teksten) på at se aaaalt for mange billeder fra ugen der gik her.

 

Hav den bedste mandag!

 

// Rebecca Vera

 

 

Tirsdag blev jeg hentet af mit grønne lyn (den er jooo SÅ flot), selvfølgelig i kluns fra Veras, støvler fra Acne, solbriller fra Han Kjøbenhavn.

 

 

Middag på en ny norsk restaurant Naert i indre by med mine flotte Tommy-Lee og Ellen Lofts.

 

 

Og så et smut forbi Zalandos event i Papirhallen, hvor bl.a dygtigie Caroline Sillesen viste sin smukke nye smykke kollektion, og Heliot Emil viste show. Sammen med Ellen og blogger Fiona Jane.

 

img_6270.jpg img_6293.jpg

 

Tirsdag holdt Designers N’est også deres designkonkurrence, som er for designstuderende fra designskolerne i Skandinavien – og det er altid en KÆMPE fornøjelse at se! De er så sindsygt kreative og dygtige – det heeelt vildt. Selvom jeg var alt for optaget af at instastory, så jeg fik ikke taget billeder af deres styles, men jeg har i sær et godt øje til de her Anna Soniemi , Joel Prehn Andersson, Sofie Antonsson, Tonje Plur og Alexander Marstrand <3

 

Onsdag morgen startede vi med morgenmad hos Tommy Hilfiger. Jeg står sammen med flotte Ellen Lofts og Frederik Andersen og mine projektkoordinator Viktoria spiller lækker sammen Nude Magazines stifter Johanna. Skjorte og sko fra Veras, og buker fra Han Kjøbenhavns pige kollektion.

img_6346.jpg

 

Videre til Meet The Danes, hvor vi fik lækker koldpresset juice fra Frankly Juice serveret af én af de to stifter Christian Seiersen (og mig som skaber sig helt vildt), kiggede på de smukkeste hæklede vægtæpper Röd Studio. Og så mødte jeg én af modebranchens sødeste damer (sorry, for at du har lukket øjen) streetstyle fotograf og blogger Susan Stjernberger <3

 

 

Og så blev vi forkælet med det veganske og økologiske silk fra Hey Yum! Den med skum smager SÅÅ hjerne!!

 

Min søde driver kørte SÅ vildt. Vidste altid præcis, hvor vi skulle holde, så jeg kunne dovne den mest muligt. Her heeeelt centralt ved siden af pressebussen – yes girl!

 

Min flotte farverige ven MADS <3

 

img_6403.jpg

 

Fik desværre ikke noget godt billede, men min søde veninde Freja Kirk leverede varen til Munthes show, hvor hun optrådte live med sange fra sit nye album, som jeg også havde fået fornøjelsen af at høre i sommerhus i Tisvilde. Og venner, GLÆD JER! Sad og rokkede og hujede, som en gal under hele showet!!

 

 

Sammen med flotte matchende venner til Holzweiler showet, som var på det gamle posthus ved Hovedbanegården og åbnede deres sporty look af et opturs show med den smukke Erin Wasson, som jo er sååå lækker jo!

 

 

Og om solen ikke endelig kom frem – ligesom jeg skulle være på farten, og ikke ægte kunne nyde den. Men smukt var det satme ude ved Bella Centret <3

 

img_6638.jpg

 

Sammen med Vik på Stays smukke tagterrasse til Bitte Kai Rand showet.

 

img_6547.jpg img_6552.jpg

 

Han Kjøbenhavn leverede igen varen, og havde igen en endnu større pigekollektion med! Jeg glæder mig MAX til at det rammer butikkerne! Sammen med den uberseje Yu Masui (som altid har de VILDESTE outfits på!), og fanget til Elle US sammen med min driver Anna. Nårh, ja, og så matchede Han outfittet jo rimelig godt med udendørs arealet foran showvenuet.

 

Havde en seriøst fest i den bil. Den kørte helt lydløst, til gengæld, så var lyden i anlægget helt i top top, som både chargede min tlf (meget meget vigtigt), og havde en meget let brugerflade med touch-screen, gps etc. totalt lifesaver på trods af, at jeg kender Kbhs gader rimelig godt.

 

img_6900.jpg

 

Min ven Martin, som jeg kender fra en tidligere stilling hos Asger Juel Larsen, har netop startet sit eget brand op – og på trods af, at det hele er meget sort, så er det virkelig i bedste motorcykel Harley stil, og en læderjakke med koprint, som er til at DØ for! Det hedder By Death og I burde virkelig tjekke det ud!

 

img_6789.jpg

 

Et af de smukkeste show var uden tvivl Designers Remix. Alt fra stylingen med plastic regnjakker og sandaler til den smukke location og hjernedøde elektromusik leveret af Ena. Jeg var også vild med at min gamle Veras dame Karoline er hjemme fra Rotterdam igen, og Veras crew igen er samlet!!

 

Spiller lækker med smukke driver Anna.

 

Følte den grønne farve, både til By Malene Birgers show, og streetstylet på Elle US hjemmeside.

 

img_6390.jpg

 

Endnu et show, endnu et outfit <3

 

 

Ugen sluttede af med et brag af en fest på yndlings restauranten Spaghettaria, hvor min veninde Marline også joinede og en masse af Veras venner. Og jeg legede lige, at jeg var i start tyverne igen med en kodyl brandert i byen – og så er alt jo som det skal være.

 

Godt, at jeg har brugt weekenden på at chille på loppe og med gode mennesker, så jeg er klar på endnu en uge i Veras!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>