Min nøgne kur til en powerfull søndag på loppe

Nyeste afsnit om at blive klar til festival er netop ude (se den her), og jeg håber inderligt at de inspirerer jer alle til en bæredygtig og cirkulær brugt stil – yes!

 

Sponsoreret

 

Armen – der er fart over feltet, og det er helt uforståeligt for mig, at vi snart er ved forårs-sommersæsonens ende med sidste marked inden vi holder lidt sommerferie-lukket nu på søndag d. 23. juni <3 (Husk at tilmeld dig her, hvis du ikke allerede er – der er også interiør sager at shoppe).

 

Og ovenpå Folkemødet, som gik over alt forventning, selvom jeg var ved at dø af nervøsitet for at skulle i politisk debatter og blandt andet med Tommy Ahlers, som du kan læse mere om her. En personlig sejr, sådan virkelig. Det havde jeg ikke i mit liv turdet for blot et år siden. Og der kommer mere mere godte fra Folkemødet. Meget snart <3

 

Tilbage til markedet. I har måske set, at jeg begyndt at give den gas på #VERASLOPPEJAGT med videoer? Nyeste afsnit om at blive klar til festival er netop ude (se den her), og jeg håber inderligt at de inspirerer jer alle til en bæredygtig og cirkulær brugt stil – yes!

 

På søndag slutter vi med et brag. For udover, at du som altid kan shoppe tøj og interiør sager fra over 80 private standholdere, få dagens bedste tilbud i Veras stand, så har vi også fået et nyt juice brand på det danske marked, som jeg har mega optur over kommer og deler ud af deres lækkerier samt en station, hvor du kan tage dit brugte kluns – som du har medbragt eller lige fundet – og få syet et deres seje patch på. Meget mere om det længere ned.

 

Naked Juice joiner nemlig Veras Market når de lancerer deres helt ny kampagne; #PowerFullCity i forbindelse med deres lækre smoothie. Smoothien er lavet af naturlige ingredienser, smækfyldt med vitaminer og mineraler og så selvfølgelig uden sukker og tilsætningsstoffer – en ægte søndags powerbombe. Og på trods af, at mine søndage nærmest er blevet til mandage, så er der ikke noget bedre end at starte dagen (tømmermænd eller ej) men en iskold, frugtig smootie. 

 

Og hey, selvfølgelig er Naked Juice rejst hele vejen til Danmark for være med på  Københavns mest powerfull marked og fedeste sted på en søndag – hurrraaa, hvor vi glæder os! For hey, det kan jo ikke være nogens hemmelighed, at mit søndags favoritspot selvfølgelig er under Buen <3

 

Cajsa Wessbergs ultraflotte illustrationer

Fyr op for kreativiteten

Naked Juice kommer forbi Veras Market for første gang på søndag den 23/6. Vi får lov til at smage de lækre juices og smoothies, og så har de en lille ekstra nice aktivitet i ærmet – heeelt gratis. 

 

 

søndag kan du nemlig peppe din egen t-shirt eller tote bag op, så den blir lidt mere liret. Det er kun fantasien der sætter grænser, for med de alt for cool patches, som den svenske model og illustrator Cajsa Wessberg har designet, blir din t-shirt eller tote bag helt unik og ret vild.

 

Veras absolut favorit spot om søndagen, ses vi under Buen nu på søndag?

 

Tjek lige Cajsas Instaprofil ud, den er altså ret optur, mega inspirerende, og så er det bare nogle vildt cool illustrationer hun laver. Jeg tror vidst nok lige, at vi i Veras skal forbi workshoppen og udsmykke en t-shirt eller to med de printede patches, og som Naked Juice selv siger det: “Naked helps to get your creative juices flowing.” Så drik en juice med os mens du udsmykker din helt egen t-shirt. 

 

Shop brugte godter fra 80 standholder og i Veras stand fra kl. 10-15 under Buen

 

 

Og hvis du nu ikke lige har en en t-shirt liggende derhjemme, der trænger til en makeover, så kan du med sikkerhed finde en på søndag hos de 80 standholdere eller i Veras Stand til en slik. På søndag er der gode tilbud at hente, når vi har køb 1 betal 70,- pr. stk, køb 2 betal 55,- pr. stk, køb 3 betal 45,- pr. stk, køb 5+ betal 35,- pr. stk

 

 

Hop forbi Veras Market på søndag mellem kl. 10-15 til genbrugsloppefest, og giv din ellers kedelige t-shirt et helt nyt fresh look, mens du smager de alt for fråderen smoothies – vi glæder os i hvert fald sygt meget, ses vi?

 

Kærligst,

Rebecca Vera

 

 

 Alt for cool Naked cykel med illustrationer lavet af Cajsa Wessberg, klar til at byde på kolde Juice og Smoothies

 

 

De er helt nøgne

Det ligger lidt i navnet, Naked Juice er heeelt nøgne. De laver nemlig  juice, der er helt uden tilsætningsstoffer, og de bruger altid 100% friske grønsager og frugter i deres juicer – ligsom moderjord har skabt dem. Veras har det ret optur over, at flaskerne er lavet af genbrugsplast og er firkantet, for udover at det er ret smart, så er det også lidt bedre for miljøet. Der kan nemlig være lidt flere flasker med i forsendelserne, og det mindsker deres kulstoffodaftryk, ret optur ikk?

 

 Om Naked Juice

Naked Juice har en ret finurlig historie, de startede nemlig tilbage i 1983 i Santa Monica i Californien, hvor ejeren gik fra håndklæde til håndklæde op ned af Californiens kystlinje, og solgte hjemmelavet juice fra sin rygsæk fuld af is til alle de solglade strandgæster. Der er sket så meget siden, og Naked Juice er også kommet til Danmark med dette værdisæt: “Because we believe that if you drink good and do good, you’ll feel good. It’s really that simple.” Du kan læs mere om Naked her.

Tjek Naked Juice Instagram ud @nakedjuicenordics

 

Vil du også sælge ud på Veras Market under Buen, så klik en stand hjem til næste ledige marked i august – det er lige her det sker. Få besked direkte i indbakken, når nye stande sættes i salg via nyhedsbrevet, du kan tilmelde dig her. Du får muligheden for at møde Naked Juice på Veras Market under Buen søndag den 23/6, 11/8 og 1/9

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>