Min Roskilde dag #1

Det er SÅ dejligt at være tilbage, på trods af at jeg ikke har savnet hverken at tisse bag en busk og stanken af samme, så er stemning på Roskilde virkelig en som jeg savner i de resterende 51 uger om året. Det er sygt underligt at være hernede allerede – de sidste par år har jeg grundet arbejdsstress kun været her fra tirsdag/onsdag, så jeg føler mig lidt på udebane, samtidig med at jeg også føler jeg er kommet hjem igen.

 

Som jeg tidligere har skrevet om, så skal jeg lave web-tv for Metroxpress hele ugen hvor jeg er på jagt for at kåre Årets Optursmenneske på Roskilde 2016, og finde årets mest originale, opfindsomme og opturs påklædning. I ved, både når det er godt vejr (mod støv, sol, varme), men også når det er dårligt vejr (regn, mudder, kulde), så er folk så skide opfindsomme til at fikse en beklædning mod støv eller en regnjakke af Netto poser. Og vil hylde dem for deres kreativitet! Jeg går i marken hver dag fra 17-19 og kårer hver dag èt optursmenneske, hvor I festivalens sidste dag lørdag, kan få lov til være med til at bestemme hvem der vinder titlen som Året Opturmenneske 2016 på MXs website.

 

Min dag startede hektisk, og efter 12 timer, så valgte jeg at tage hjem til Vesterbro for at sove igennem og være frisk til endnu en dag (gammel sut som prioriterer sin søvn over festen… Troede jeg aldrig skulle ske).

 

Opridset i bullets, så var min dag i går således:

 

  1. Spiser morgenmad og læser Berlingske, hvor jeg medvirker i en artikel om festivalsmode.
  2. Kører til Roskilde i den mest svedige blå lille old school dyt, hvor jeg sidder mast med tons af konfetti-rør og andre godter.
  3. Ankommer til Roskilde, og sidder i kø ved indgangen i bilen, som en vagt forklarer: “Skyldes, at der er lort udover hele handicaptoilettet som slamsuger skal fjerne”. Citat slut.
  4. Første hvor jeg sammen med Metroexpress går på jagt efter optursmennesker, og det var fandme sjovt. Se klippet her.
  5. Hjælper min veninde Sarah billeder til Vice om kærlighed og elskov, hvor jeg blandt andet smider tøjet på en mark.
  6. Skriver artikler, drikker en velfortjent White Russian, og ser én enkelt koncert før jeg hopper ombord på toget.

Nu er jeg på vej ud for at spotte trends blandt festivalsgængere, for ærligt, smatten er jo en omvandrende catwalk. Det er lige før at det betyder mere for folk at være dressed to impress her end derhjemme!

 

Husk at du kan følge med fra Roskilde, hvor jeg hver dag går i smatten og hylder originalie, kreative hovedet og kårer dagens optursmenneske. Jeg vil opdaterer jer her på bloggen på min Veras facebookgruppe, hvor filmene løbende er oppe.

 

Synes du, at du eller kender du en som skal kåres som dette års Optursmenneske, så husk at send mig et praj på snap (@rebeccavera), instagram (@rebeccaverastahnke). Og husk at hashtag løs med #VerasOpturRF16, hvis du vil nominere din ven eller veninde! Er du nysgerrig på hvem der blev kåret i går? Se filmen her!

 

Hele ugen vil jeg være klædt i lækkerier fra Veras, og i dag er ingen undtagelse. Find det hele online – og vær’ hurtig, måske er du den heldige som kan bytte dig til mine Roskilde Outfits.

 

// Rebecca Vera

Og husk du hver dag kan swappe dig til min Roskilde outfits på min hjemmeside her.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>