Mine vinterjakke favoritter

Jeg har haft en fantastisk dejlig weekend, og en af de bedre søndage i lang tid! En sen frokost med en ny veninde (det er SÅ dejligt at få nye venskaber), efterfulgt af en lang gåtur i det de bidende efterårsvejr. Tilbage i min lejlighed sidder jeg febrilsk og leder efter et sted, hvor jeg kan se filmen Amy, men den er ikke til at opspore (har du et link så send det lige i kommentarfeltet, tak!). Og hvorfor så ikke bruge søndagaften på at drømme sig til nyt flot vinterovertøj.

 

Jeg har det på samme måde med jakker, som andre damer har det med sko og tasker – jeg kan slet ikke få nok! Jeg samler på dem, og når jeg tænker over det, så er der virkelig dumt når jeg kan kun have én på af gangen, og altid har lyst til at de nyeste på.

 

Min vinterjakke skal lyse mig op i mørket, og der skal der helst være knald på farveladen (kommer nok ikke som en overraskelse), og så må de rigtig gerne skille sig lidt ud.

 

Jeg har også en ting for fake fur. De varmer godt nok ikke så godt som en ægte pels, men de fås i alverdens farver, og spicer et kedeligt hverdagslook op, så jeg altid glam bam! Og så er de geniale til en tur i byen, hvor du ikke skal bekymre dig om naboen på dansegulvet spilder en sjat af sin drink på dig, da den kan komme en tur i vaskemaskinen, og stadig ligne en million.

 

Jeg har allerede købt denne sæsons første to vinterjakker til samlingen… Og selvfølgelig også set mig lun på et par flere.

 

Så hvis ikke du allerede har brugt din opsparing på en ny vinterjakke (vintersæsonen ruinerer mig altid!), så har jeg 20 bud på din kommende vintermanke herunder:

 

1. række fra venstre: &Other Stories // Designers Remix // Stine Goya // Acne

2. række fra venstre: Weekday // H&M Studio // Designers Remix // H&M Studio // Acne

 

1. række fra venstre: Monki // Henrik Vibskov // Libertine Libertine // Won Hundred // Acne

2. række fra venstre: Acne // H&M // Ganni // Freya Dalsjø // Monki

3 kommentarer
    1. Hej Lene. Tak for linket – jeg havde slet ikke lyst til at forlade min seng, så jeg ledte efter et sted at se den online. Men måske jeg bare skal få røven ned i en biograf for en gangs skyld 🙂 Tak!

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>