Mit tøjkoncept fylder et halvt år

Kender I det når man tænker tilbage på noget, og så føles det sååå langt fra og alligevel, så husker man alt som var det i går?

 

Det er præcist sådan, at jeg har det med at Veras i dag fylder 6 måneder! Jeg fatter simpelthen ikke tiden er gået så stærk, samtidig med, at jeg synes jeg har oplevet så mange ting og er så mange erfaringer klogere. Det er helt ubeskriveligt, så vildt de seneste 6 måneder har været. Selvom jeg nærmest ikke føler jeg har brugt det sidste halve år på andet end selvpromvering, så jeg næsten selv brækker mig over, hvor meget jeg har kastet op med Veras nyheder udover alt til hver en lejlighed der kom sig, så har det ikke været lutter lagkage og glam bam tider. Det har været en mentalt rutjebane uden lige, og føler nærmest at jeg har været sygemeldt med mani depressiv, så meget jeg har grædt og jublet på én og samme gang.

 

Selvom Veras officielt fylder et halvt år, så føler jeg nok nærmere at Veras snart fylder ti måneder, da jeg tilbage i januar stoppede mit fuldtidsarbejde, og for alvor satte al min tid af til at få Veras til at lykkedes.

 

Derfor så skal I da ikke snydes for højdepunkterne (på godt og ondt) måned for måned i Veras regi. I kan lige høre det for jer: 10 hårde måneders slid, 10 måneder med gråd og jubel, måned for måned tager Rebecca Vera dig med på en rejse som hun aldrig ville være foruden…..

 

Ej, idioten her er begyndt at (prøve) at tænke som en tilrettelægger, da jeg snart introducerer jer for SÅ mange grinern videokoncepter, og det kribler helt i min mave for at komme i gang med at lave det, og ikke mindst vise jer mit seneste projekt.

 

Hvis ikke I kender mig endnu, så ved I, at jeg fungerer bedst med løbende at have gang i alt alt alt for mange projekter. Fælles for det nu, til forskel fra da jeg var fastansat er, at alt jo et eller andet sted drejer sig om mig og Veras, og det er freaking det fedeste, for det er jo bare at jeg konstant er med til at business udvikle min virksomhed og mig som menneske. JEG ELSKER DET!

 

Måned for måned tager jeg jer lige med på en lille tur:

 

Januar: Overtog nøglerne til butikken, købte ved en fejl tøjstativer for 11.000 kr. på mistænksom tysk hjemmeside og dejlige Grit begyndte at filme mig (se teaseren her).

 

Februar: Fuld i gang med at fikse butikken, og ramte ind rotteproblemer, så voldsomt, at vi havde en sød, sej mand fra kommunen ud for at skyde én. Og dejlige malerfodspor af de små bæster som minder på Veras butiksgulv. Og så skød vi det vildeste shoot med vilde dyr fra Den Glemte Verden. Simpelthen SÅ grænseoverskridende til at starte med, og bagefter så synes jeg faktisk de slanger og kæmpe skildpadden var ret søde!

 

Marts: Absurd mange møder med mine web-udviklere, håndværkere som skulle sætte biksen i stand, Veras identiet skulle udvikles, og alverden små-problemer og nøjernheder for at snart at gå online. Jeg tror jeg rettede pressemeddelse omkring 50 gange, fordi jeg var så sygt mange for at sende det ud til pressen.

 

April: Afholdte jeg mit første Veras Market under Bispeengbuen, og selvfølgelig kæmpe åbningsfest for Veras, hvor de dejlige drenge fra den Glemte Verden kom forbi med slanger, så vi underholdte alt i miles omkreds. Nårh, ja, og så var jeg på forsiden af Berlingske og to opslag – stadig det presse, som jeg er aller stoltest af! Udover alle de andre mega seje medier som gav Veras spalteplads – det var SÅ surrealistisk.

 

Maj: Lancerede jeg i samarbejde med Distortion en merchandise kollektion, som om jeg havde tid til det, men det synes bare var en brand god idé – og det var også alt for opturs, så fik vi holdt en kæmpe fest i Vendersgade igen igen.

 

Juni: Ansatte jeg min første fuldtidsmedarbejder, og jublede deeeeeruuuuud af, da jeg endelig fik lukket en længevarende og nervepirrende aftale med to mega seje investorer. WOOP!

 

Juli: Fik vi endelig gang i biksen, og nåede de første 100 medlemmer, udvidet med nye lokaler og afholdt et kæmpe byttemarked på Israels Plads. Udover jeg var rundt på Roskilde med MX og kåre optursmennesker. Alt for grinern!

 

August: Havde vi for alvor gang i Veras, og dagligdagen kørte semi på rutinen (sååå dejligt).

 

September: Lancerede jeg herretøj og blev desværre nødt til at vinke farvel til min søde kusine Lærke, som ellers havde med fra opstarten af Veras, da hun skulle på udveksling. Og så afholdte vi Veras Market i samarbejde med FindersKeepers.

 

Oktober: I sidste uge blev jeg kåret af Femina som blandt de 100 mest inspirerende danske kvinder, som jeg stadig er meget beæret over.

 

Jeg ved jeg har glemt SÅ mange ting, og heldigvis, så er det så dejligt, at jeg nærmest kun husker jeg kun alle de optursting som er sket, selvom der også har været perioder, hvor jeg været bange, ensom og manglet overskud. Vi tager liiige et halvt år til i samme hastighed ik?

 

// Rebecca Vera

_mg_8755 _mg_8875 _mg_8889_mg_8775
Fredagsfølesen! Nu skal jeg drikke mig en velfortjent øl!
Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>