Mød 4 nye #verasdamer: Hvorfor vi er i praktik hos Veras

Veras består af et lille hold af seje damer, som giver den hele armen for, at Veras hver dag løber rundt. Vi har lige fået et alt for optur kuld af seje #verasdamer, som er i praktik her i Veras – og vi ved ærligt talt ikke, hvordan vi skulle klare den uden dem – TAK DAMER <3 De er både skide seje, ekstremt dygtige og klar på at tage ansvar og løbe derudaaaaf sammen med os andre.

 

Her får du chancen for et smugkig ind i Veras-maskineriet, så du kan møde vores praktikanter og høre lidt om, hvorfor praktik hos Veras bare er… toppen! <3 Det kunne jo være, at du sad med en brændende lyst til at hoppe med på vintagevognen, som praktikant hos Veras?

 

Nu til de flotte damer, som I kom for at møde….

 

Ditte er en topdollar sej markedsføringsøkonom, som blandt andet står for at holde webshoppen on fire, skriver dine nyhedsbreve og er ekspert i at sikre, at Veras stand spiller max ude på markederne.

 

Ida er en toptunet kommunikatør fra CBS, som  blandt andet tager sig kærligt af Veras magasin, PR og Instagram, så du har noget spændende læsning.

 

Olivia er en super stilet kunsthistoriker, som har en snude eller to for mode og æstetik. Derfor sørger Olivia for, at Veras platforme står knivskarpe, når det handler om det visuelle.

 

Rikke er en branddygtig studerende fra Entreprenørskab og Design, som særligt har fokus på, at hver eneste Veras Market bliver det bedste, der nogensinde har været!

 

Damerne har været så søde at svare på et par spørgsmål, så I kan blive lidt klogere på, hvad praktik i Veras er for en størrelse.

 

 

Hvorfor faldt vi for Veras?


Olivia flasher sit arbejdsredskab – mobilen! Og så ser hun drøngodt ud i frakken fra vores nye upcycle kollektion.

 

 

Ditte: ”Jeg søgte hos Veras, fordi jeg har fulgt Veras længe på Instagram – og så er jeg vild med  konceptet. Hele idéen om at minimere tøjspild og ændre i forbrugsvanerne er virkelig spændende! Jeg ville også helst i praktik i en start-up, hvor jeg var sikker på, at mit job ikke bare var at hente kaffe hver dag.”

 

Ida: ”Jeg arbejder i en kommunikationsafdeling i en større virksomhed, så jeg ville gerne prøve kræfter i en mindre virksomhed for at opnå et bredere perspektiv på kommunikation – både internt og eksternt. Jeg har besøgt Veras Market flere gange og synes det virkede som en spændende virksomhed.”


Olivia:
”Jeg har besøgt Veras loppemarked søndag efter søndag, med og uden tømmermænd, alene eller med min mor eller veninde og nu ville jeg gerne lære endnu mere om, hvad Veras kan! Jeg søgte også Veras, fordi jeg selv går meget op i at mindske tøjspild og redde vores kære planet. Og så synes jeg, at Veras gør et mega godt stykke arbejde!”


Rikke:
”Først og fremmest har jeg stor interesse i mode! Og så var det tiltalende, at Veras er en lille start-up med damer ved roret. Det viser lidt om, at damer også kan klare iværksætterrollen. Og så er jeg en kæmpe tilhænger af bæredygtighed.”

 

 

Hvad laver vi hos Veras?

 

Ida viser det nyeste Alt for Damerne frem, da der lige er kommet en artikel om Veras, som Ida har været med til at stable på benene!

 

 

Ditte: ”Jeg arbejder med webben, hvor jeg sender ordre, lægger produkter op, holder styr på vores online lager og laver digital markedsføring! Jeg skriver også nyhedsbreve og streetstyle posts til magasinet. Og så sørger jeg for, at Veras stand spiller max på Veras Market!”

 

Ida: ”Jeg hjælper blandt andet til med Instagram, presseklip og artikler på magasinet. Jeg er også en del af partnerskaber, hvor jeg hjælper med at finde potentielle partnerskaber, planlægge forskellige events og lave præsentationer. Jeg bruger også tid på at uploade produkter til web og andre ad hoc opgaver, som at stå i butik, gøre klar til shoots og hænge tøj på bøjler og dampe det.”

 

Olivia: ”Jeg fokuserer på det visuelle og æstetiske udtryk på Veras forskellige platforme, hjælper ved shoots, tager fotos til Instagram og så er jeg selvfølgelig også med på markederne!”

 

Rikke: ”Jeg er med til at afvikle Veras Market – et af Københavns mest populære tøjmarkeder med flere tusinde besøgende! Det er så inspirerende at være en del af hele processen fra idégenerering, tilrettelæggelse og produktion – og så er der ikke langt fra tanke til handling her hos Veras.”

 

 

Hvordan er praktik hos Veras?

 

Rikke er med til at stable Veras Market på benene, så hun står vitterligt i stakkevis af brugt kluns, når hun giver den gas på markederne.  

 

 

Ditte: ”Det er sjovt, fordi man får lov til at prøve lidt af hvert. Der er altid mange opgaver, så man keder sig aldrig. Der er også run på, så man skal være god til at holde mange bolde i luften – ellers lærer man det!”

 

Ida: ”Det er hyggeligt, da os praktikanter har det rigtig godt med hinanden”.

 

Olivia: ”Alting går stærkt, men det giver en fed energi og tiden går hurtigt! Vi er et lille team, så vi spiller som praktikanter en stor rolle, og vi får masser af ansvar og er med overalt. Og så vil jeg da heller ikke lægge skjul på, at det er møg fedt at være omringet af en masse flot genbrugskluns dagligt!”

Rikke: ”Det er både fedt og hårdt, fordi der ikke er to dage, som er ens. Hos Veras er man en del af et stort fællesskab, hvor alle arbejder mod et fælles mål.”

 

 

Hvad lærer vi hos Veras?

 

Ditte sidder ofte med hovedet i skærmen, fordi hun sikrer sig, at Veras web er helt up-to-date.

 

 

Ditte: ”Jeg lærer at begå mig bedre i WordPress, og så lærer jeg en del om, hvilke nyhedsbreve der performer bedst – og hvorfor det netop er dem. Generelt er det meget hands on, hvilket jeg virkelig godt kan lide.”

 

Ida: ”Jeg har lært, hvordan kommunikationen er i en mindre virksomhed – og hvordan det er at arbejde i en mindre virksomhed med få ansatte. Jeg har fået flere perspektiver på arbejdslivet.”

 

Olivia: “Jeg bliver klogere på, hvordan en start-up som Veras fungerer bag kulissen – og hvordan man bevæger sig rundt på diverse platforme og web. Jeg lærer også hverdagen at kende på en helt ny arbejdsplads, som er anderledes end det, jeg kender til i forvejen.”

 

Rikke: ”Jeg lærer, at man altid skal være frisk på at tage en tørn. Uanset om det drejer sig om at sortere tøj, opdatere lister, koordinere med samarbejdspartnere eller noget helt fjerde. Man skal være struktureret og holde hovedet koldt i stressede situationer, da man styrer sine egne opgaver.”

 

Det var lidt om vores super seje og søde praktikanter! Hvis du selv drømmer om at arbejde med at gøre kloden til et lidt grønnere sted gennem Veras cirkulære tøjsystem, så send os en mail på contact@verasvintage.dk. Vi tager løbende nye praktikanter ind – og vi er så klar på at høre fra dig. <3

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>