Mød én af damerne bag Veras: Karoline

karocollage

23-årige Karoline Landbo bor på Nørrebro, og har været en del af Veras siden den spæde start i december 2015.

 

Beskriv dig selv med tre ord
Struktureret, perfektionistisk og lidt af en festabe

 

Hvordan startede din rejse hos Veras?
Jeg kender Rebecca Vera fra min tid i modebranchen, hvor hun førhen har været min chef. Da hun gik all-in på Veras projektet, manglede hun en højre hånd og spurgte mig. Hun fortalte om visionen for Veras, hendes mange ideer – og ja, hendes gode energi kendte jeg fra vores tidligere samarbejde. Jeg var solgt på stedet og så beæret over, at hun ville have mig med ombord.

 

Hvad har du fået ud af at være en del af Team Veras?
Det er et virkelig inspirerende hold at være en del af. Vi har vidt forskellige baggrunde og kommer med en masse forskellige evner, som til sammen styrker Veras og gør, at jeg lærer noget nyt, hver gang jeg er på arbejde. Derudover er de farverige damer smittet af både min stil og personlighed.

 

Hvad er du mest stolt af at have sat dit aftryk på i Veras?
Især Veras Market har været min baby de første mange måneder. At være med helt fra starten af og se, hvordan det rå områder under Bispeengbuen har udviklet sig til en sand markedsperle, er en ret vild følelse. Den dag i dag får jeg stadig et sug i maven i begyndelsen af et marked, når alle standholderne har sat op, musikken spiller, og folk flokkes til.

 

Hvorfor er Veras det nye sort?
Veras er ikke bare en trend som så meget andet. Der er tale om en helt ny måde at forbruge tøj på, hvor du hverken behøver at gå på kompromis med din stil, økonomi eller miljøbevidsthed.

 

Har Veras ændret dine tøjvaner?
Uden tvivl! Jeg kaster mig ud i mere vovede outfits og er generelt blevet gladere for at lege med min garderobe. Mængden af ligegylde high-street køb er blevet langt færre efter Veras. Jeg supplerer stadig Veras med nyt tøj, men så er det med klassiske køb, jeg ved vil holde længe. I dag består min garderobe nok af 70% genbrug.

 

Hvad er dit bedste tip til bæredygtig shopping?
Lad dig ikke begrænse af tøjets oprindelige “formål”. Tag et par jeans under festkjolen eller en t-shirt uden på skjorten.

 

Hvad er din funfact?
Jeg er ret ferm i en kajak – og så kan jeg til hver en tid drikke dig under bordet i tequila.

 

Hvad gør dig lige så nice som Veras?
Min nysgerrighed for at prøve nye ting. Det gælder dels min stil, men også mit livssyn generelt.

 

Hvilke tanker synes du, at vi bør gøre os som forbrugere?
Vi skylder allesammen hinanden at tænke en ekstra gang, inden vi køber nyt. Tænk hvis vi for en stund kunne sætte en stopper for tøjproduktionen og udelukkende købe/sælge/bytte internt. Det er naturligvis ønsketænkning, men det kunne være et sjovt og lærerigt eksperiment, der ville åbne folks øjne for hvor mange skjulte skatte, der findes derude!

 

Lær Karoline endnu bedre at kende ved at følge med på hendes Facebook: Karoline Landbo og hendes Instagram: karolinelandbo.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>