Mød én af damerne bag Veras Viktoria

viktoriacollage

Viktoria Guldbrandsen er 24 år, bor på Vesterbro, og har været en del af Veras siden februar 2016. Hun startede som praktikant, men har siden fundet sin plads som projektkoordinator, og står foruden for Veras Market, som fiksedame nummer 1, hvor hun tilrettelægger og afvikler events og produktioner i Veras. Du finder hende altid morgenfrisk med en kæmpe ja-hat og et stort smil på Veras Market, hvor hun sørger for, at de mange søde standholdere har den bedste dag!

 

Når hun ikke arbejder på kontoret, så er der stor sandsynlighed for, at du møder hende i færd med at shoppe godterne fra standholderne på markedspladsen, eller på alle fire i Veras nye hood i Pisserenden i indre København, hvor hun i bedste akrobatiske stil slænger sig på fortovet for at få de perfekte SoMe billeder i hus, når #VerasFavorit-items og blogindlæg skydes.

 

Beskriv dig selv med tre ord
Optimist, arbejdsom og god energi.

 

Hvordan startede din rejse hos Veras?
Jeg var et sted i mit liv, hvor jeg havde brug for ny inspiration og energi i mit liv. Jeg havde hørt om Veras Market og da jeg så læste om Veras tøjkoncept, var jeg ikke i tvivl om, at det var mit drømmested en dag at arbejde! Bæredygtighed og flot farverigt genbrugstøj i én – jeg blev nødt til at slå til.

 

Hvad har du fået ud af at være en del af Team Veras?
Jeg har tillært mig en masse skills arbejdsmæssigt – men vigtigst af alt, har jeg fået kendskab til så sindssygt mange nice mennesker. Både ude af huset og så alle de damer, der er tilknyttet Veras medlemmer som ansatte.

 

Hvad er du mest stolt af at have sat dit aftryk på i Veras?
Jeg har været medlem siden jeg startede sidste år i februar – jeg nyder at kunne prøve nye ting af ligeså tosset jeg vil og derudover, at alle Veras medlemmer har den sejeste stil man kan lade sig inspirere af – at det er OK at turde mere og rocke et crazy outfit man selv er helt forelsket i, uden at tænke over, hvad andre synes!

 

Hvad glæder du dig til at være med til at sætte dit aftryk på?
Modebranchen generelt – for vi har fået skabt os en platform nu, hvor vi sammen med vores medlemmer kan sprede budskabet om, at nyt er yt og modebranchen må tage mere aktive valg om en grønnere industri!

 

Hvorfor er Veras det nye sort?
Fordi det er langt mere end et bæredygtigt koncept – det er et fællesskab med en ildsjæl bag og visionen om at være miljørigtig, mens man har det fedt og uden at tænke over det! En slags sort man ikke finder nogen andre steder!

 

Har Veras ændret dine tøjvaner?
ALT – jeg lærte hurtigt den uskrevne regel, at sort tøj på kontoret ikke var en ting. Jeg er blevet langt mere eksperimenterende, farverig, modig og careless om hvad andre synes – så længe jeg har det optur i det!

 

Hvad er dit bedste tip til bæredygtig shopping?
Her er der kun én ting at sige – Veras! Du kan skille dig af med alle dine brugte ting, der alligevel hænger i skabet og samler støv og bytte dit tøj med en masse andre damer med god stil!

 

Hvad er din funfact?
Jeg kan outbeate dig i enhver rap-sang!

 

Hvad gør dig lige så nice som Veras?
Det er vigtigt for mig, at der ikke skal være forskel på mandag og fredag – og ærligt er hver dag i Veras en farverig fest!

 

Hvilke tanker synes du, at vi bør gøre os som forbrugere?
Inden man går ud og køber nyt, bør man forholde sig kritisk til varen. Ikke nødvendigvis ifht. bæredygtighed, for der er mange produkter, man ikke kan se igennem (endnu). Men spørgsmål som: har jeg virkelig brug for den? hvordan kan jeg komme af med den, når jeg er færdig med varen på en grøn måde? kan jeg købe noget lignende et sted, hvor varen er brugt eller endnu bedre låne eller bytte?

 

Vil du følge mere med hos Viktoria, så kan du følge hende både på Facebook: Viktoria Guldbrandsen og på Instagram: viktoriaguldbrandsen.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>