10 standholders salg i Veras Market i Nørrebrohallen: “Folk vil bare købe ALT”

Venner altså. Vi elsker jer mere end I ved!

 

WOW for nogle dejlige markeder vi har haft i Nørrebrohallen (se den hvordan det gik ned i gallerierne her.) Det har været de vildeste loppefester altså, og det er sindssygt at der allerede kun er ét marked tilbage indendørs 17. marts, inden vi rykker ud under Buen 7. april. Meeen det glæder vi os jo også virkelig til, det bliver godt med frisk luft og forårssol på snuderne <3

 

Da vi loppede i Nørrebrohallen 20. januar tog vi pusten på jer standholdere hvordan dagen var gået på vores nye venue. Og det er jo helt sindssygt altså, som i fik solgt ud af garderoberne! Som Katrine og Mie, der ikke havde tid til at snakke sammen de første to timer, Irina, der solgte for 8.000 eller som Adam og Tuula sagde: “Folk er bare SÅ på – de vil købe ALT”!

 

 

Læs med <3

 

Alma, Ingrid & Josephine: “Her er bare SÅ hyggelig en atmosfære – vi elsker det!”

Alma Valentin, 17, går i gymnasiet @almavalentin, Ingrid Jespersen og Josephine Tornbjerg, 17, går på Rysensteen @josephine.tornbjerg.

 

Hvad har været det fedeste i dag?  Energien. Her er bare SÅ hyggeligt en atmosfære! Det er også fedt at se så mange tøjstile og forskellige mennesker. Jeg er blevet ret inspireret af se hvordan folk styler deres dyre tøj med billige fund. Vi har haft ægte tømmermænds hygge, og snakket meget med nabostanden ved siden af.

 

Hvad har I solgt for? Næsten 2.500, men vi har også haft meget lave priser (20-100 kr).

 

Hvad synes du om Veras Market?  Vi elsker det! Vi har ladet været med at købe noget på januarudsalg, for at finde ting her som er unikke i stedet for. De bedste ting jeg har, er noget jeg har fundet på loppe. Jeg synes det er super dejligt med historierne bag, som man giver videre. Det første gang vi er her og næste gang skal vi nok sætte prisen lidt højere. Der går også lidt sport i den 🙂

 

Bedste loppetip: Køb noget, du normalt ikke ville købe. Køb skæve ting, vov noget mere på loppe, så du ikke betaler for meget. Det er på loppemarkedet, hvor man skal kaste sig ud i noget nyt.

Katrine & Mie: “Der har været så mange mennesker. Vi snakkede ikke sammen de to første timer!”

 

Mie, 31, blogger, @miekirstinequist og Katrine, 33, selvstændig, @_katrinekrogh

 

Hvad har været det fedeste i dag? Location i Nørrebrohallen! Folk har været meget søde og rigtig godt med kaffe og godt kundeflow.

 

Hvad har I solgt for? Ud over alle forventninger!

 

Hvad synes I om Veras Market?  Det er første gang, vi har været her og det har været rigtig godt. Det er et stort marked og der har været rigtig mange mennesker. Virkelig. Vi talte ikke sammen de første to timer!

 

Bedste loppetip: Sørg for at dine ting ser pæne ud og at standen er flot. Fjern kasser og IKEA-poser, gør det lidt lækkert. Hav gerne kasser med, som du kan ligge dine ting pænt i – ligesom Kondo.

Adam & Tuula: “Folk er så på – de vil bare købe alt!”

Adam, 18, går på HF Gentofte og Tuula, 18, går på Rudolf Steiner skole.

 

Hvad har været det fedeste i dag? Stemningen. Folk er på, de vil gerne købe alt – det er ret vildt. Mine venner er kommet forbi med kage.

 

Hvad har I solgt for? Knapt 3.000.

 

Hvad synes du om Veras Market?  Tuula: Jeg har været på markedet masser gange. Adam: Det er min første gang. Jeg synes det er mega fedt, men der mangler måske lidt til herrer. Faktisk købte rigtig mange piger mit herretøj her i standen, ret sjovt.

 

Loppetip: Godt humør og lave priser. Noget der altid har irriteret mig er, når folk priser hjemmefra, for så kan man ikke prutte om det. Vær åben for at gå på kompromis og hav ikke for mange faste priser.

Irina og Victoria: “We love it. Det er bedre, end de andre markeder vi har været på”

Irina, 31, power woman @irinathediva og Victoria, 18, går i gymnasiet @victoriababenko.

 

Hvad har været det fedeste i dag? Det har været mega dejligt at have en søskendedag og samtidig få solgt ud af garderoben.

 

Hvad har I solgt for? Jeg har solgt for mere end jeg plejer. Mellem 5.000-8.000 kroner.

 

Hvad synes i om Veras Market? Irina: WE love it. Vic: Det har været mega godt. Bedre end de andre markeder jeg har været på. Når det er indenfor ligner det mere små private butikker og ikke et loppemarked. Jeg kan bedst lide at være indenfor, så jeg ikke fryser. Vic: Og der har været så vildt mange mennesker! Irina: Ja, det jo mega positivt, men også lidt stressende faktisk.

 

Bedste loppetip: Vic: Ikke overvurder hvor meget du skal have med. Tag mindre med, folk køber meget og folk køber ikke alt. Irina: Tænk over hvad publikummet er, og hvad vil folk have. Rødkløver tingene lod jeg fx være derhjemme i dag 🙂

 

Louise og Mikael: Husk buksebøjler og fnugruller

Louise, 33, projektleder & Mikael, 29, danser

 

Hvad er har været det fedeste i dag? Få ryddet op, og hænge ud med min kæreste med tømmermænd, mens vi rydder op.

 

Hvad har I solgt for? Knapt 2.000 kroner.

 

Hvad synes I om Veras Market? Det er super hyggeligt. Vi kan godt lide Nørrebrohallen og at vi er indendørs er virkelig dejligt.

 

Bedste loppetip: Buksebøjler og kvalitet i bøjlerne, så tøjet er mere præsentabelt. Vi har fnugruller, som gør meget. Og flyt rundt på tingene en gang i mellem, så tror kunderne ikke de har været der før – også kigger de lige en gang til. 

 

 

Køb din stand nu

Hvis du også vil sælge ud på markedet som damerne her, så skynd dig at klikke din stand hjem til sæsonstart under Buen 7/4. Hop også ind i eventet, hvor vi holder dig loppe-up-to-date og meld dig til vores nyhedsbrev, hvis du vil have mulighed for at købe stande før alle andre. OOOG – vil du springe køen over til markedet 17/3 – køb din entrébillet nu og shop løs for alle andre.

 

 

Kærligst,

Veras damer

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>