Modeuge: Fredagens anbefalinger

Så er jeg på vej til Skanderborg Festival for første gang eeeeeever! For fanden det bliver godt! Glæder mig helt sindssygt, selvom jeg er en smule smadret. 

Ikke mere modeugefest i denne omgang. Men der er jo SÅ meget godt igen igen. Læs mine anbefalinger til i dag her:

Fredag d. 7. august 2015

15.00: Fashion Talks. Hele Nytorv bliver forvandet til en kæmpemæssig Fashion Talk scene, som Copenhagen Fashion Festival hoster. Her kan du kan blive klogere på modebranchen. Der vil både være folk fra branchen, modebloggere, modeller og make-up artister som vil berøre forskellige områder. Bestemt et besøg værd. Læs mere om det på facebook.

16.00: Distortion x Henrik Vibskov gadefest. Det siger vel lidt sig selv. Distortion afholder gadefest i Kødbyen sammen med Henrik Vibskov, og tager alt den gode stemning fra Distortions gadefester med sig. Der er et vildt line up, og jeg er overbevidst om, at det er fredagens fedeste fest! Jeg har hørt, at det skulle være en ny tradition, at Distortion holder en sensommer-gadefest – MEGA OPTUR! Læs mere om eventen her.

18.00: Less Magazine launch. Traditionen two launcher Less Magazine under modeugen på Hotel Twenty Seven. De er use med deres 5. nummer, og masses af gratis øl! Læs mere om eventen her.

23.00: Soulland fest. Desværre så holder Soulland ikke længere show under modeugen, men drengene bag mærket har til gengæld de seneste to sæsoner holdt MEGA fede fester på Sunday. Det gør de igen i år. Og for en gangs skyld, så byder Sunday på mænd og musik som falder meget mere i min smag. Læs mere om festen her.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>