Nyt vs. brugt: modeuge-lookalikes

Som du nok har bemærket, hvis du har fulgt med her og på de sociale medier, sprang Veras damer rundt til det ene event efter det andet under modeugen og flashede farvestrålende genbrugskluns. Og som du nok allerede har gættet, bliver du altså ikke fri for endnu et indlæg (sorry, not sorry), der fokuserer på fortidens klæder vs. fremtidens klæder. Læs eller genlæs eventuelt de andre indlæg, der henholdvis omhandler trends vi spottede under modeugen og outfit inspo til modeugen.

 

Er du typen, der ikke kan vente et helt vildt langt år på, at alle de lækre styles, der blev sportet på catwalken under forrige uges fashion week kommer i butikkerne? Eller vil du måske bare gerne shoppe med bæredygtighed in mente, så vi får mindsket det der vandforbrug og den der CO2-udledning? Så har vi godt nyt til netop dig, da vi nemlig har fundet en lang stribe af secondhand-look-alikes, der kan shoppes allerede nu i Veras butik. Jep, du hørte rigtigt! Om du så er til Morten Ussings prangende balskørter eller måske mere til Baum Und Pferdgartens romantiske blomsterskirts, bør du i høj grad læse med her!

 

Baum Und Pferdgarten

 

 

Bodystocking, 180 DKK // Floral nederdel, 370 DKK

 

Intense farver og feminine print sørger Baum i den grad for at servere på et sølvfad, men selv synes vi nu heller ikke, at vi rammer heeeelt ved siden af i dette look-alike outfit! Og hvad endnu bedre er, at hvis denne version af skørtet ikke lige er af din kop te,  har vi heldigvis et utal af andre labre bud på friske (sen)sommer nederdele, der sagtens kan brillere i den mørke tid vi går i møde. Tjek det ud!

 

Ganni

 

 

Højtaljede vintage bukser, 260 DKK // Højhalset top m. striber, 100 DKK

 

Ganni er og bliver den ukronede dronning af dansk mode, i hvert fald i de flestes øjne, og det kan man jo sagtens lade sig inspirere af. Gå efter secondhand-look-alikes, hvilket både din pengepung og miljøet nok vil foretrække, og undgå dermed at vente til næste sommer med shoppe seje styles a la den danske modefyrste. Det er da noget man kan lide at høre eller hvad synes du?

 

Blanche

 

 

Multifarvet strik, 380 DKK // Denim shorts m. lyse sygninger, 150 DKK

 

Minimalistiske og stilrene Blanche, der er et forholdsvis nyt tiltag, fremviste denne sprøde og garanteret lune sag, som vi ikke ville have noget imod at hoppe i. But hold on just a minute, for se nu her, hvad vi har fundet frem: en strik, der i allerhøjeste grad gør tricket for os!

 

Helmstedt

 

 

Mulepose m. print, 160 DKK // Vintage kjole m. print, 340 DKK

 

Emilie Helmstedt, der har udviklet sit eget brand i netop det tempo hun fandt passende, skønt alle de fede tilbud allerede var der fra start (ret sejt, at hun lytter til sig selv og tager den med ro), fremviste et lidt anderledes, men mindst lige så fortryllende show under modeugen, der gik under titlen ”Oceania”. Vi fandt en lækker kjolesag med visse ligheder til en af Helmstedts styles og tilføjede en grineren ”fiskepose” bare for temaets skyld. Den er ikke helt ved siden af, vel?

 

Lovechild 1979

 

 

Viscose sæt: blazervest og bukser, 400 DKK

 

Da vi var vidne til at dette afdæmpede, men ret så tjekkede sæt valsede ned af catwalken under Lovechild 1979s show, holdt vi vejret for en kort stund, for vi har da intet mindre en vores helt eget sæt, som minder om det! Og da vi faldt over en strikket tee, vi kunne tilføje, var der intet øje tørt! Ja ja, overdrivelse fremmer forståelse, men kan du følge os?

 

Resume

 

Bouclé jakke, 450 DKK // Vintage hørbukser, 300 DKK

 

Clueless er vi ikke, men fan af Resumes show, der opsatte det vildeste og mest girly pastelunivers som en hyldest til 90’er filmen (der sjovt nok hedder..) Clueless, det er vi! Blazeren vi gravede frem matcher ret godt catwalk-versionen, men beklageligvis havde vi ikke en nederdel, der passede mindst lige så godt. Til gengæld fandt vi et par svedige bukser og en cute top, der bare ser nice ud sat sammen med blazeren, ifølge vores smag.

 

Morten Ussing

 

 

Tylskørt i shimmer, 390 DKK // Bomberjakke, 150 DKK // Paula Richi tylnederdel, 400 DKK // Termojakke m. ternet for, 360 DKK

 

Inspireret af Morten Ussings sarte og poleret styling, fandt vi nogle tjekkede secondhand items (især balskørterne), der har en imponerende lighed med det fremtidige skørt. Når det gælder overdelen gik vi henholdsvis lidt mere street- og mormor-agtigt til værks, men altså det er jo bare vores måde at gøre det på. Hvad er din måde at gøre det på?

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>