Mød én af damerne bag Veras: Stephanie

stephaniecollage

25-årige Stephanie d’Acqueria Lau bor på Nørrebro, og kom til Veras i oktober 2016. Hun blev hurtigt ansvarlig for den daglige drift på kontoret med alt fra administrative opgaver til kommunikation, og så er Stephanie vores uovertrufne kundeservicedame, der sidder med fingrene dybt begravet i websitet, og som altid kan hjælpe eksisterende og nye medlemmer, når teknikken nogle gange driller.

 

Du finder også Stephanies sprudlende personlighed på chatten, hvor du dagligt kan fange hende til en lille sludder. Samtidigt har hun på kort tid taget Veras kække stemme til sig, og formidler nærmest alt det skrevne, du kan læse dig til online, på Veras SoMe-platforme og i vores nyhedsbreve.

 

Beskriv dig selv med tre ord
Kreativ, easygoing, arbejdsom.

 

Hvordan startede din rejse hos Veras?
Jeg havde netop afsluttet min uddannelse, og stod i den samme situation som så mange andre nyuddannede humanister, at jeg havde et eksamensbevis, men ingen erhvervserfaring, og derfor ikke de allerlyseste jobmuligheder. Derfor tænkte jeg, at et praktikforløb var lige, hvad jeg havde brug for. Jeg havde hørt om Veras, og fulgte dem på Facebook, så da jeg så. at de søgte praktikanter, sendte jeg straks min ansøgning af sted. Og så har jeg egentligt bare været her lige siden.

 

Hvad har du fået ud af at være en del af Team Veras?
Jeg har udviklet mig helt vildt på det lille år, jeg har været en del af Veras. Både fagligt, stilmæssigt og personligt. Og det skyldes helt sikkert de dygtige og søde Veras-damer, jeg har været så heldig at være omgivet af i min hverdag.

 

Hvad er du mest stolt af at have sat dit aftryk på i Veras?
Medlemmernes oplevelse helt generelt – lige fra den online kundeservice til en bedre hjemmeside og mere interessant indhold på SoMe. Men også en helt lille ting som produktbillederne på hjemmesiden. Jeg husker tydeligt, hvor grimme, jeg syntes de var dengang jeg startede. Der er stadig et par smuttere engang imellem, men der er heldigvis længere og længere imellem dem.

 

Hvorfor er Veras det nye sort?
Veras er det nye sort, fordi det er et koncept, der kan noget, som ingen andre kan. Når bæredygtighed, god stil og kvalitet går hånd i hånd, giver shopping bare SÅ meget mere mening.

 

Har Veras ændret dine tøjvaner?
Helt sikkert! Førhen gik jeg stort set kun i sort tøj, og blev endda kaldt Mørkets Fyrstinde af min kæreste, haha! Nu er jeg blevet mere modig, og går som regel efter det farverige alternativ, når jeg hiver noget nyt med hjem til garderoben. Og så er jeg i det hele taget bare blevet mere bevidst omkring mit forbrug, og sørger for at skifte lidt ud i stedet for kun at købe nyt.

 

Hvad er dit bedste tip til bæredygtig shopping?
At tænke sig om. Det lyder måske lidt kedeligt, men jeg prøver virkelig at lære mig selv, at jeg ikke skal købe ting bare fordi de er vildt flotte. Jeg skal helst kunne se, hvad jeg vil style dem med, og hvornår jeg skal bruge dem. For ellers ender de bare med at hænge hjemme i skabet med prismærker i nakken.

 

Hvad er din funfact?
Jeg har virkelig dårlig TV-smag. Jeg har hverken set Game of Thrones eller House of Cards, men har til gengæld ÆDT samtlige sæsoner af Real Housewives of Beverly Hills og The Bachelor. Og sådan cirka alt andet elendigt amerikansk reality. Var der nogen, der sagde guilty pleasure?

 

Hvad gør dig lige så nice som Veras?
Min lyst til at afprøve nye ting! Jeg kan se muligheder i meget forskelligt tøj – lige fra high-street til vintage – og tør mikse på kryds og tværs.

 

Hvilke tanker synes du, at vi bør gøre os som forbrugere?
Vi skal lade være med at tænke så meget over, hvad alle andre synes. Der er ingen grund til at følge alle de nye tendenser og købe den samme kjole som resten af Instagram, bare fordi den er i et eller andet modemagasin. Gå i stedet på opdagelse, og køb kun de ting, som du VIRKELIG elsker, og vil føle dig godt tilpas i. Så vil vi forhåbentligt se helt forskellige ud, mens vi tager afstand til den masseproducerende modebranche, der prøver at få os alle sammen til at købe dyre alternativer baseret på brands og kvalitet i stedet for personlig stil og diversitet.

 

Hold øje med, hvad Stephanie går og laver ved at følge med på hendes Facebook: Stephanie d’Acqueria Lau og hendes Instagram: stephaniedacquerialau.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>