Mød vores nye praktikant Christie

Citatet skal også laves om. RS

christie_nyt_praktik

Christie er 23 år og går på RUC, hvor hun er igang med sin kandidat indenfor performance design og virksomhedsstudier. Christie er altid med på beatet, og man kan kun blive glad, når man hører hendes grin gennem kontoret!

 

Veras søger pt. praktikanter, og du kan blive én af de heldige. Læs mere om at blive event- eller kommunikationspraktikant, og smid din ansøgning afsted til info@verascopenhagen.dk i dag <3

 

Beskriv dig selv med tre ord
Arbejdsom, smilende, altid sulten

 

Hvorfor valgte du at søge praktikplads i Veras?
Fordi jeg synes, det er vigtigt, at man, i alt hvad man gør, arbejder med, omgiver sig i osv., har sig selv med – og det har jeg især her, fordi jeg rigtig gerne vil arbejde med CSR strategier og endnu bedre er, at udefra set, giver Veras en stærk fornemmelse af det sejeste og flotteste hold damer – og hvem vil ikke gerne være en del af dét?

 

Hvad glæder du dig allermest til ved at blive en del af Veras?
At være en del af den vilde udvikling, som Veras har gang i. Lige nu rykker vi jo ud i landet, og det er så fedt og inspirerende at være en del af et team, hvor alle brænder for konceptet.

 

Hvorfor tror du, at Veras valgte dig?
Jeg er meget nede på jorden og jeg tror, det kunne mærkes, at jeg virkelig hepper på Veras koncept og alt, hvad det indebærer.

 

Hvad glæder du dig til at være med til at sætte dit aftryk på?
Jeg glæder mig til at være med til at udvikle alle de events, vi har og skal have gang i – også glæder jeg mig også til at være med til bevare og bygge på den kreative, glade og anderledes stil, som Veras har.

 

Hvorfor er Veras det nye sort?
Fordi der er brug for Veras. Forbrugeren skal heller ikke gå på kompromis med noget, så det har aldrig været nemmere at være miljørigtig og samtidig bevare sin stil og kreativiteten.

 

Har Veras ændret dine tøjvaner?
Helt klart. Jeg har altid stræbet efter at være lidt mere bæredygtig i de små ting i hverdagen, og jeg har altid godt kunnet lide at mixe og matche i min garderobe, men hos Veras er alt tilladt og man indser hurtigt, at et item kan genbruges på mange forskellige måder i et outfit.

 

Hvad er dit bedste tip til bæredygtig shopping?
Hvis du ser noget, du måske gerne vil købe, så giv det altid en time, hvor du måske går en tur og kigger på andet, og hvis du stadig har det i tankerne, og bare må eje det, så kan man altid gå tilbage. Hvis du er ude af hovedet, så var det bare ikke skæbnen. Browser du på nettet, så gem varen i kurven i noget tid (jeg venter tit en dag eller et par timer, fordi jeg måske lige vil se, om der er andet jeg kan samle i kurven. Det virker lidt som en “undskyldning”), også er det ellers bare samme princip: er det glemt, var det ikke noget, du alligevel havde så meget brug for, som du troede. Tøj og accesories løber ingen vegne alligevel.

 

Hvad er din funfact?
Jeg har (næsten) ingen limit, når det gælder stærk mad

 

Hvad gør dig lige så nice som Veras?
Jeg er lige så glad og indbydende og så synes jeg altid, at der skal være plads til alle!

 

praktikantinterview_christie_2

Lær Christie bedre at kende ved at følge med på hendes Facebook: Christie R. P. El-Naaman og på hendes Instagram: christiernp

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>