Mød vores nye praktikant: Emma

emmacollage2

Emma er 23 år, bor på Nørrebro og er startet i praktik i Veras som et led i hendes multimediedesign-uddannelse. Hun tager ikke sig selv alt for seriøst, og glæder sig allerede overdrevet til at få en bedre tøjstil gennem sit praktikforløb. Vi er vilde med hende!

 

Veras søger pt. praktikanter, og du kan blive én af de heldige. Læs mere om at blive event- eller kommunikationspraktikant, og smid din ansøgning afsted til info@verascopenhagen.dk i dag <3

 

Beskriv dig selv med tre ord
Eftertænksom, hyggelig, altid sulten

 

Hvorfor valgte du at søge praktikplads i Veras?
Hele bæredygtighedskonceptet syntes jeg var vildt tiltalende, og noget der skal være mere fokus på generelt. Og så kunne jeg godt lide den uformelle stemning der er, på trods af at butikken falder ind i modebrance-kategorien, som oftest er meget selvhøjtidelig.

 

Hvad glæder du dig allermest til ved at blive en del af Veras?
At få en federe tøjstil. Og at lære at blive en del af en nyopstartet virksomhed.

 

Hvorfor tror du, at Veras valgte dig?
Fordi jeg virkede nede på jorden og ikke prøvede at oversælge mig selv. Jeg havde en hyggelig “gåtur i H C Ørstedsparken”-praktiksamtale hvor det bare gik rimeligt snildt og naturligt, og jeg følte selv at jeg passede ind i det miljø.

 

Hvad glæder du dig til at være med til at sætte dit aftryk på?
Lige nu glæder jeg mig bare til at bevare og vedligeholde den frie og kreative stil som Veras udstråler lige nu.

 

Hvorfor er Veras det nye sort?
Fordi sort aldrig bliver brugt her. Ej det er virkelig befriende at det er alt andet end basic og “sort t-shirt og sorte bukser”-agtigt. Masser af farver har jeg altid været fan af.

 

Har Veras ændret dine tøjvaner?
Ja allerede! Jeg har kun været her i et par uger, og jeg føler lidt at alt det tøj jeg har gemt væk fordi det er for “vovet” eller farverigt og vildt, bare er mega fedt her. Jeg synes ærlig talt at jeg kan embrace min stil meget mere – og det tager jeg helt klart med mig i fremtiden.

 

Hvad er dit bedste tip til bæredygtig shopping?
Genbrug! Det har jeg benyttet mig af i flere år, plus at mine mest værdifulde stykker tøj har jeg fundet gennem genbrug. Og så at prøve så vidt muligt at holde sig fra de store tøjkæder der prioriterer penge frem for gode arbejdsforhold.

 

Hvad er din funfact?
Jeg kan lave et falkeskrig!

 

Hvad gør dig lige så nice som Veras?
At jeg ikke tager mig selv så seriøst, og godt kan lide at der er plads til alle. Det er sygt vigtigt at man rummer hinanden og sætter pris på forskellighed.

 

emmacollage1

Lær Emma bedre at kende ved at følge med på hendes Facebook: Emma Lincoln og på hendes Instagram: emma5dollarbill.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>