Monki rammer plet: jeg føler mig utilstrækkelig imens jeg griner højlydt

 

Hvordan får sociale medier dig til at føle? Bliver du presset til at være mere udadvendt end du egentlig er, eller føler du, at der altid er plads til din mening? Bliver du ensom, når du føler, at dit Insta feed ikke er lige så nice som alle andres, eller har du optur over det skiller sig ud? Kan du i det hele taget være dig selv, når du er online?

 

 

Jeg bliver påvirket af social media. Dagligt faktisk – akkurat som Monki beskriver det i ”All the feels”-kollektionen. Selvom jeg i bund og grund er ret så tilfreds og glad for mit udseende og den jeg er, så kan jeg ikke komme uden om den nagende tvivl, når jeg hastigt suger Instagrams mange indtryk til mig – for er jeg god nok som jeg er?

 

Hertil er svaret selvfølgelig er jeg det og det er jeg egentlig klar over, men det laver ikke om på at utilstrækkeligheden og ensomheden rammer en, når man i ny og næ – på en dårlig dag måske – ikke føler sig lige så cool, kreativ og velklædt som så mange af de pro Instagrammers.

 

Men sociale medier er ikke kun en kilde til usikkerhed, da de kan bekræfte, underholde og inspirere en, og netop disse elementer vil jeg ikke være foruden. I stedet for accepterer jeg, at jeg trods alt er menneskelig: jeg føler og jeg bliver usikker.

 

 

Monki tager i ny kampagne fat om sociale mediers effekt på unge menneskers mentale helbred – både på negativ og positiv vis. Med andre ord omfavner Monki ”all the feels” med en mini-kollektion bestående af 3 statement pieces i forskellige farver i form af en retro bøllehat, et varmt halstørklæde og comfy hoodie. Hver style er forsynet med 3 patches, hvorpå der står et statement som fx ”good day” eller ”bad day”, og man kan derfor vælge, hvilke af disse man føler for at udtrykke og stå ved fra dag til dag – smart ikke?

 

 

 

 

Og hvor er det egentlig overdrevet fedt, at et brand som Monki, der i høj grad benytter sig af sociale medier, italesætter de positive, men især også de negative feels, som online medier kan pådutte et sind. Kæmpe cadeau den vej!

 

 

Noget andet er også det her med, at det implicit i kampagnen tilkendegives, at det er okay at give udtryk for, at man har lidt en bæ-dag eller at man måske generelt ikke har det helt nice. Det er altså ikke tabu at anerkende de negative følelser, der påvirker en – det hjælper at sige det højt og stå ved det tværtimod – ’cause life ain’t perfect! Ligeledes er det okay at udbryde, at man er helt vildt glad uden, at man skal tage hensyn til, at der er andre, der har det knapt så godt – det er jo bare dejligt at være glad og tilfreds, hvilket jo også kan smitte af på andres humør, ikke?

 

 

Faktisk har vi hos Veras så optur over kampagnen og det den stater, at vi har sammensat nogle looks bestående af styles fra kollektionen ”All the feels” og items fra Veras helt egen butik (of course).

 

 

Style din festkjole ned

 

Halstørklæde fra Monki, 200 DKK // Hoodie fra Monki, 250 DKK // Fløjlshat fra Monki, 150 DKK // Chanel sneaks hos Veras, 2500 DKK // Vintage kjole fra Veras, 450 DKK

 

Style en vintage kjole i print ned med en hoodie og bøllehat, gerne i matchende nuancer, og rund det hele af med et par top tunet sneaks. Et behageligt, men cool look, der fungerer til det hele!

 

 

Retro referencer

 

Fløjlshat fra Monki, 150 DKK // Hoodie fra Monki, 250 DKK // Støvler fra Veras, 180 DKK/point // Nederdel fra Veras, 215 DKK/point

 

Du kan også style hoodien og hatten på mere retro facon med et mini-skirt og et par høje støvler til. Var der nogle, der sagde 70’er vibes derudaf?

 

 

Fin uden at være for fin

 

Halstørklæde fra Monki, 200 DKK // Hoodie fra Monki, 250 DKK // Fløjlshat fra Monki, 150 DKK // Fløjlsbukser fra Veras, 300 DKK // Vintage blazer fra Veras, 420 DKK // Hæle fra Veras, 180 DKK/point

 

Hver lidt ekstra fin på den, men stadig down to earth med klassiske styles i kombination med den fede hoodie og et par fløjlsbukser. Hop i en strappy sandal for at fremhæve det fine og femine.

 

 

Hvilken sammensætning er du mest til?

 

Kærligts,

Kirstine & Veras Damer

 

 

OBS: pga. flytning kan vi først sende online-ordrer af sted mandag <3

 

Undrer du dig også over, hvorfor der står point-priser på en del af Veras produkter?
Fordi du kan veksle dit overskydende tøj til point, som du kan shoppe nye varer for!
Kom forbi Veras, byt dit tøj til nyt, sæt dit tøj i kommision, eller shop blot brugt, når du ikke har tøj som du vil bytte med. Læs meget mere på Veras Vintage og find inspiration i vores magasin

 

 

Nye varer i shoppen – Se alle

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>