Ny afhængighed “Get Low”

Der er nogle sange der går lige ind i hjertet ved allerførste lyd.

 

Sange som giver én den vildeste følelse gang på gang. Som giver nuancerer af samme state of mind forskellige tidspunkter i sangen, men hver evig eneste gang jeg hører den, så får jeg præcis den samme følelse i min krop. Get Low gør mig en smule trist og vemodig, men på en eftertænksom måde, som giver mig håb og gejst om lykke.

 

Egentlig, så bryder jeg mig sjældent om (og har nok heller ikke “tid”) til rigtig at synke ned i, og give mig selv lov til at være i alle de “dårlige” facetter af mit humør, som jo også svinger, selvom jeg prøver at være den positive, overskudsagtige udgave af mig selv. Men nogle gange har jeg lært, at det er sundt også at være trist, for så at blive ægte glad igen.

 

Musik kan semi med et splitsekund ændre et hvert humør jeg er i.

 

Kender I ikke det, du har en haft en lorte dag på arbejdet, ting er bare i mod dig med praktiske ting eller kærlighedslivet er noget juks, så sætter uafhængigt hvor nedern jeg har på, så kan en playliste på 10 gamle sange fra gymnasietiden gøre det for mig. Sætte mig helt tilbage til et tidspunkt med færre bekymringer, og det er ligesom med til at tage det øverste lag af ens nedern-hed, før det synker for dybt ind. Et quick fix af glæde. Helt bestemt, men det virker. Altid.

 

Nogle dage med mindre overskud, så føles Get Low jo nærmest som er terapi for mig.

 

Min søde veninde Sarah introducerede mig for den, så nu minder den mig også sygt om hendes smukke væsen, og I bliver nødt til at høre den! MEGET højt i gode højtalere – den giver mig seriøst chills!

 

// Rebecca Vera

And struggling in darkness, it works
It can get you so far
We’re digging in the dirt, it gets old
Then you’re left with no one

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>