Ny stylingserie med Rebecca Vera: 5 måder du styler en vest

Så skal vi i gang med at STYLE BRUGT! Vi har så meget guld i gemmerne, at jeg næsten ikke vente med at vise jer alting!

 

Jeg starter et nyt videokoncept i Veras, så I kan komme i gang med en Vre-cycle living. Vi skal nemlig til at STYLE BRUGT MED VERAS.

 

Mange har svært ved at se mulighederne i genbrug, og synes det kan være en jungle at finde de nye trends i genbrugsmarkeder og shops. Men det er slet slet ikke så svært. I den her videoserie deler jeg ud af mine bedste tips, og viser jeg hvor let trends I savler over på insta kan findes og styles fra brugte sager.

 

For selvom man vil følge trenden, er det ikke altid, man har budgettet til en spritny og møgdyr en af slagsen. Så derfor serverer jeg her for jer nogle klassiske genbrugsgodter stylet på en alsidig måde! Se med, bliv inspireret og ENDELIG stjæl stilen!

 

Veste er tydeligvis det ‘nye’, og jeg har fundet 6 flotte looks, hvis du vil prøve det af – jeg er hvert fald overbevidst <3

 

Alle items er at finde på webshoppen: Der er billeder med tilhørende links, hvis I scroller lidt ned. Som altid kan det afhentes i Studiestræde 27 i København og ellers sender vi hellere end gerne med posten til jer! <3

 

Find alle items og outfits vist i videoen herunder!

 

Videon er lavet af super seje Ssmookingcamera, som I kan følge lige her.

Look #1 – Play it Pink

 

 

Play it pink, play it safe. Du går aldrig galt i byen med et pink sæt og blonder! Ganni blonde top, 490 DKK, pink uldsæt, 1100 DKK.

 

 

Look #2 – Tone-i-tone

 

 

En feminin vintage kjole med en sporty vest – det er sjovt, det er friskt, det er best of both worlds! Blomstret kjole, 690 DKK, Fillipa K strik, 350 DKK, blå vest, 330 DKK.

 

 

Loppefund #3 – Golden Hour

 

 

Nogle gange har man brug for lidt Britney Spears-power – og det fås helt sikkert af det her vilde, 00-inspireret outfit! Fang mig på scenen senere til karaoke – vil du joine? Strikket bluse, 200 DKK, Nederdel m. blonder, 300 DKKbroderet vest, 390 DKK.

 

Look #4 – Silk & Knit

 

 

Både silke og strik er nogle klassikere, de fleste af os har i garderoben, men de styles ikke ofte sammen – det synes jeg er en skam, for overvej lige hvordan det rocker! Silke skjorte, 440 DKK, hæklet vest, 180 DKK/point, vintage H&M shorts, 330 DKK.

 

 

Loppefund #5 – The Lumberjack

 

Skal jeg i sommerhus i Sverige og hugge noget brænde eller er jeg på vej til party? No one knows… Hvad tror I? Vintage blåternet vest, 300 DKKvintage uldcardigan, 500 DKKvintage ternet nederdel, 380 DKK.

 

 

Look #6 – Pink Panther

 

Lyserød på lyserød er noget jeg aldrig går forkert i, og det fungerer så fedt med denne veste-trend! Lyserød vest, 300 DKK/pointlyserød glimmer blazer, 550 DKKvintage ternet nederdel, 380 DKK.

 

Og bor du ikke i nærheden af vores markeder, så vil jeg vil være jeres loppedame! I sidste uge lancerede vi den første af vores loppejagt-serie, hvor jeg hver søndag går på jagt for at finde fund til jer. Tag dit ønskefund med #Verasloppejagt, og jeg går i krig på markederne for dig! Se den første video i serien lige her (og der også masser af flot nyt, brut til salg).

 

Kærligst,

Rebecca & Veras damer

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>