Nye stemmer i dansk film

Ekkofilm har interviewet Grit Tind Mikkelsen om dokumentaren om vores helt egen bosslady Rebecca Vera. Læs hele artiklen fra Ekkofilm lige her.

”Da jeg startede med at filme Rebecca, havde jeg det ikke godt. Jeg døjede med hjertebanken og koncentrationsbesvær, og min krop var frosset af angst. Når jeg filmede Rebecca, følte jeg mig i gang og stadig som mig selv. Hun var fyldt med energi og gåpåmod og gav på det tidspunkt en stor fuckfinger til begrebet ’work-life-balance’. Med Veras ville hun gerne være 100 procent Rebecca med alle sine følelser uden på tøjet. Bag kulissen var vi to kvinder, som begge genkendte følelsen af at blive kvalt i sit eget liv, og da jeg opdagede det, blev det vigtigt for mig at vise den virkelighed frem for den helt unge generation. Jeg ville vise, hvor lidt plads hun reelt havde til at være Rebecca.”

 

Presseklip, Ekkofilm, 14. marts 2020

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>