Nyt V-cycle drop: Pasteller og flæser har ramt shoppen

Der er landet nye V-cycle goodies i shoppen – og de er som altid upcyclede og lavet af 100% kasserede tekstiler. Tjek kollektionen ud og find din favorit!

 

 

 

Sååå er vi klar med et nyt drop af Veras very own upcycling kollektion, V-cycle! Og shit, hvor er de bare nogle fine sager, hvis vi selv ska’ sige det. Som altid er alt lavet af 100% kasserede tekstiler og syet af vores søde sy-damer her i København. Bedre blir’ det ikke!

 

Upcycling kollektionen er en måde for os at bruge alle de tekstiler, vi får ind i Veras – også selvom de måske er uden for sæson, har tegn på slid eller andet der gør, at vi ikke har held med at sælge tøjet. I stedet går vi “klippe-klister” på den og puster nyt liv i gamle tekstiler ved at forvandle dem til nye “to-die-for” accessories. Det betyder selvfølgelig også, at alle items er 100% unikke, så skynd dig at hapse din favorit, inden din veninde gør det – der er kun én!

 

Ready-set-go! Tingene er i shoppen nuuuuuu, shop det lige her <3 

 

Kærligst,

Damerne bag Veras

 

 

Flæser, pasteller og nye modeller

Indrømmet, vi har (også!) en ting for pasteller – og det gennemsyrer helt klart vores nyeste upcycling produkter. Og så flæser. Åh manner, tasker med FLÆSER! Langs stroppen, på fronten eller som en cute detalje i siderne. Vi kunne ikke beslutte os, så vi har lavet det hele! And it’s gooood.

 

Vi har mixet og matchet derudaf, og det har skabt en lang række nye modeller af totes, som vi lancerer i denne omgang! Store, små, lange stropper, korte stropper – look no further, vi har med garanti din nye upcyclede taske.

 

Med vores seneste drop tilføjer vi nye modeller til V-cycle kollektionen. Fyr den af med flæser – langs hele kanten eller som en fin detalje, hop i byen med den lille origami-inspirerede skuldertaske eller læs på i den fyldige shopper. Find hele udvalget her.

 

Oh so oriental

Vores dygtige syerske, Viola, havde en idé. Kunne man folde en taske ud af ét stykke stof – altså lidt á la japansk origami papirfold? Svaret var ja. KÆMPE ja! Det har resulteret i vores nye V-cycle Origami model – en smuk foldet skuldertaske med korte stropper. We likey!

 

Sig hej til V-cycle Origami tasken – din nye skuldertaske. Tasken er foldet af ét stykke stof og det fineste indsyede for. V-cycle origami kommer i to størrelser og et flere farver. Shop din Origami taske her

 

Origami tasken i forskellige størrelser, farver og materialer. Hvilken én er mest dig? Vi er stadig i gang med at beslutte os, haha!

 

 

Flæser, flæser og atter flæser

Vi bad om flæser – og det har vi fået! Med det nye V-cycle drop kommer der et hav af modeller med flæser på stroppen, forsiden, siderne og meget mere. Så er der kun ét spørgsmål: Hvordan filan skal du vælge??

 

Har du allerede en favorit? Hop ind og snup din upcyclede tote, inden andre får samme gode idé – der er nemlig kun én af hver.

 

V-cycle Tote Ruffle kommer i forskellige modeller med stroplængder, der tillader, at du kan bære tasken på flere forskellige måder – afhængig af dit mood og outfit.

 

 

Size it up, please!

Sidste skud på stammen er vores nye V-cycle Shopper – en stor totebag med plads til aaalt dit habengut. Perfekt som erstatning til plastikposen i supermarkedet eller bare til en lidt mere rummelig taske (en taske kan ligesom aldrig rigtig blive stor nok, vel?!).

 

Vores nye V-cycle Shopper kommer i flere farver og med flere forskellige stroplængder – fælles er dog at de alle har plads til dit tøj og din oplader og din hårbørste og din vandflaske og din make-up og og og… Find din shopper her.

 

 

Og så til en gammel kending…

Til slut lidt larm for en gammel ven: Vores V-cycle Scrunchie! Denne gang har vi forsøgt os med nye materialer (tjek fx lige den blå satin-fætter med similisten på billedet nedenfor) og større størrelser. Vi E.L.S.K.E.R. når der leges med dimensionerne, så derfor har vi nu lavet nogle kæmpe store scrunchies – led efter dem med “maxi” i navnet.

 

Haps en blå beauty! Hvem skal være den heldige ejer-dame?? Snup din V-cycle Scrunchie her.

 

 

Haps de nyeste V-cycle items

 

 

 

Veras upcyclede V-cycle kollektioner er en del af Veras Workshop, der rummer tre sammenspillende koncepter: Veras UpcyclingVeras Repair og Veras Care. Med Veras Upcycling syer vi kasserede tekstiler fra Veras tøjbytte om til nye godter – og tager imod brugte tekstiler fra dit hjem. I Veras Repair fikser vi dit yndlingstøj på markeder og i butikker, så du kan bruge det igen og igen, og med Veras Care gir’ vi dig den bedste pleje til dit brugte tøj, så det holder for ever and ever (and ever ever!). Veras Workshop gør det endnu nemmere for dig at forbruge ansvarligt og mindske tøjspild <3 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>