Lejlighedsprojekt: Pimp med planter

I søndags brugte jeg min dag på noget så ‘voksent’ som en tur forbi Amager Planteland. Yes! Noget som jeg ikke har gjort siden jeg var helt lille, men Gud hvor har jeg dog savnet det.

 

Gennem min barndom var det et fast søndagsritual. Turen til planteskolen startede altid tidligt om morgen, for hverken min stedfar, lillesøster eller jeg kunne finde ud af sove længe. Til gengæld, så tror jeg min mor var glad for at hun havde huset for sig selv, og rent faktisk kunne bruge et par timer på at slappe af uden os rollinger. Min stedfar gik meget op i vores kæmpe have i Virum, og der var ikke det vi ikke havde; frugttræer, bærbuske, drivhus, høns og så selvfølgelig en køkkenhave. Og selvom man måske tror det er begrænset, hvor meget nyt planteinventar man rent faktisk kan proppe en have med, så kender I tydeligvis ikke min stedfar. For vi var fast inventar i Hørsholm planteskole. Hver evig eneste weekend. Jeg tænker lidt, at han måske glemte noget med vilje, bare fordi han elskede den tur ligeså højt som min søster og jeg.

 

Den søndagstur tog mig lidt tilbage til barndomsminderne, og jeg endte også med at ose rundt på planteskolen i knap 3 timer. Jeg blev nærmest smidt ud et kvarter efter lukketid, fordi jeg stod med det svære valg om hvorvidt jeg snuppe dværg oreganoen eller chokolade mynten. Som jeg btw. ikke vidste eksisterede før nu.

 

Jeg endte med at bruge 1200 kr. på freaking planter! For fanden det er dumt. Tidligere havde jeg brugt 1200 kr. på et par nye Acne bukser…. Men det er jo også dumt. Jeg bliver gladere for planterne, ik? Og dem som sagde, at man med alderen pludselig prioriterer anderledes….

 

Lejligheden er hvert fald blevet pimpet med planter, og min altan står snaaaart (når jeg lige har fundet mig den skide bænk, som er umulig at opstøve) helt skarp! Jeg glæder mig!

 

Skærmbillede 2015-05-19 kl. 15.26.39

Skærmbillede 2015-05-19 kl. 15.26.30

Min søndagskæreste Jakob. Som jo ikke ægte er min kæreste, men da vi er nogle af de eneste singler i begge vores vennegrupper, så vi bruger hinanden ret meget om søndagen. Her kan vi tale om friends with benefits!

 

Skærmbillede 2015-05-19 kl. 15.27.15

Min overfyldte vogn.

 

Skærmbillede 2015-05-19 kl. 15.24.52

En meget glad planteskole entusiast. Jakke fra Soulland, læderbukser fra Weekday, sko fra Adidas.

 

Skærmbillede 2015-05-19 kl. 15.25.44

Skærmbillede 2015-05-19 kl. 15.25.21

Skærmbillede 2015-05-19 kl. 15.27.39

Se lige hvor sød Jakob er. Han slider med fingrene i det beskidte jord, mens jeg hopper rundt og er en helt glad type med ligeså overenergiske Hr. Ingeborg.

 

Skærmbillede 2015-05-20 kl. 19.36.23

Jeg skal lige have købt mig nogle ordentlig keramikkrukker, magtede bare virkelig ikke at slæbe dem op til 4. sal på en søndag.

 

Skærmbillede 2015-05-20 kl. 11.31.18

Skærmbillede 2015-05-20 kl. 11.33.23

Skærmbillede 2015-05-20 kl. 11.33.40

Yndlings potteplanten, som jeg også føler alle nærmest ejer… Er det måske en in plante?

 

Skærmbillede 2015-05-20 kl. 11.35.06

På mit spisebord, så fine jo! Plakaten i baggrunden har jeg netop købt, og er fra Funder & Lennheden. Jeg elsker plakatens rosa farve, i en træramme, og op imod de grønne planter.

 

Skærmbillede 2015-05-20 kl. 19.35.26

Tag jer ikke af mit MEGET beskidte vindue, som bestemt trænger til lidt forårs shine. Reolprojektet på væggen mangler stadig to moduler i venstre side, så den bliver en smule bredere. Så mangler jeg at få hængt min kobberlampe op som jeg fandt på et loppemarked…. Hvem kommer og fikser? Pretty please.

4 kommentarer
  1. Jeg har lige set dit opslag med nye planter i stuen. Ser du omtaler plakaten med Synstavlen med design fra Funder & Lennheden . Hvor har du købt den. Jeg Har søgt flere steder. Vh Bente

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>