Poptøsen er glad! Nicki Minaj på Roskilde Festival

ARHHHH… Livet er ikke altid en dans på roser, og mit kærlighedsliv driver mig lidt til vanvid nogle gange. Hvorfor skal det kærlighedstjuhaj være så svært?

 

Musik kan heldigvis gøre verden til forskel, og som den optimistiske person, som jeg nu er gang er, så er bægeret altid halvt fyldt… (Det forsøger jeg hvert fald ihærdigt på). Afsløringen af Roskilde Festivals fulde program kunne hvert fald ikke være bedre timet, for det hjælper trods alt på humøret.

 

Som jeg tidligere har skrevet, så elsker jeg meget forskellig musik. Elektronisk disco/deephouse techno som Brynjolfur, reggae dancehall musik som Major Lazers nyeste nummer med MØ, og så elsker jeg også at tage ud og høre helt nye upcoming artister, som da jeg var til No3 Laber artist aften for et par uger siden.

 

MEN når alt kommer til alt, så er jeg nok størst tilhænger af popmusik – og mit poptøsehjerte har det alt for vildt over lineuppet til sommerens Roskilde Festival, for selveste Nicki-black-barbie-doll-Minaj kommer!!

 

Nicki har det for vildt. Punktum. Hendes univers er fantastisk farverig og befriende meget hende. Hun har en vild stil som ingen anden, hun har en vild crazyness lækkerhed af en booty, og så er hun så gennemført pop-delicious som en pop artist kan være.

 

Jeg har SÅ mange gode minder, og ét af de bedste er med Starships sangen. Den abede jeg rundt til i et væk, selvfølgelig i alt hemmelighed, med min daværende roomie Helle i vores mini hybel på Egegade på Nørrebro, inden vi begge skulle ned på gaden og afvikle Distortion Festival (og høre elektronisk musik….). Selvom jeg inderst inde i mit lille poptøsehjerte håbede inderligt på, at der var en streethost som fyrede op for Nicki.

 

Jeg glæder mig til at stå i pitten, kampsvedig og skrige helt hysterisk til hendes sange, med min alt for skingre stemme. YES. Dagen er allerede blevet bedre, efter jeg skrivende stund med Nicki Minaj musik kørende på repeat, har skrevet dette indlæg.

 

God lille fredag derude!

Det vil jeg have på til koncerten

Simpelthen en af de bedste sammenligner nogensinde. LOL!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>