Rebecca Vera på loppejagt: Se hvad de besøgende finder på markedet #Verasloppejagt

Knald på Distortion og andre er flygtet i sommerhus og til Heartland Festival. Jeg er selv stuck (ej, jeg elsker det jo!) med åben butik og en lørdagsvagt – kom ned og sig hej i dag, jeg er her fra kl. 11-17 – og i morgen er det så atter tid til loppis, når vi i morgen afholder Festival Edition til Veras Market under Buen.

 

Mit skab og Veras skab (det er jo det smarte ved tøjbytte – mit klædeskab er jo jeres klædeskab og omvendt) og det bugner af tøj, så jeg tog lige en enkelt søndagspause fra loppe-shopping og i denne video får jeg i stedet lov til at se nd i de flotte #verasdamer loppesække og se hvad de besøgende havde krejlet sig til af vilde godter til ingen penge!

 

Igen er jeg taget en tur på markedet i jagten på at fony vores klædeskabe med nye, brugte fund. Det er noget ‘nyt’ jeg gør mig i – leger lidt youtube dame, og hver søndag leger personlige loppeshopper for jer derhjemme. Se den første video loppevideo i serien lige her.

 

Jeg bliver alt ret overrasket og imponeret over hvor forskelligt folk shopper. Nogen har nærmest lavet en liste på forhånd og andre ser hvad der venter dem. Damerne shopper alt fra unikke vintage fund sager til basic varer, som de har brug for at forny og hellere vil købe brugt end i H&M. Andre jagter sæson items, som de har crawet på insta.

 

Men hey, det smukke er jo, at der er så mange forskellige aldesgrupper, typer af mennesker, forskellige stilarter, størrelser og former – og jeg elsker simpelthen af se på, at en 12-årig har hænderne-i-vejret-oppe-at-køre-over-følelsen at hun har fået fat i mormors gamle sweater for en 50’er – og liiige præcis var det hun søgte.

 

Loppe bringer ikke kun glæden ved at se gammelt tøj få nyt liv, men det bringer også så mange folk sammen. Du snakker med fremmede bag standene, som var det dine venner. Du chitchatter til enhver tid mere med folk på loppe end hvis de samme mennesker stod og hang fast ved dit busstoppested, selvom det er den samme gruppe af mennesker, som du altid står og hænger med.

 

Måske du bliver inspireret til hvad hvor meget smukt, brugt tøj der findes derude, så du næste gang, at du crawer en jakke på instagram lige over et ekstra sekund, om du måske lige skulle overveje at finde en lignende på loppis eller i genbrugsforretning <3

 

Jeg glæder mig hvert fald til at se jer til en ekstra omgang loppis i morgen kl. 10.

 

Kærligst,

Rebecca Vera

 

Filmen er lavet af Ssmokingcamera

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>