Rebecca Veras kluns ka’ blive dit

Nu er det endelig blevet fredag og ikke nok med, at vi går weekenden i møde, betyder det også, at verdens sejeste Rebecca Vera igen deler ud af sin flotte garderobe!

 

Haps de sprødeste ting med hjem med et klik online. I ugens drop finder du alt fra sommer vintage kjoler og buksedragter til den mest cool Disney bomber – og husk, der er som altid kun én af hver.

 

Så nu er det nu venner! Inde på webben kan du hoppe ind på Rebecca Veras helt egen side, hvor der gemmer sig flotte, spraglede og farverige brugtfund.

 

Vi har allerede forelsket os i alle de nye Rebecca Vera items og nedenfor kan du se et udpluk af, hvad der ligger og venter på, at skabe ny glæde i din garderobe. Alt er som altid online og du kan hente gratis i butik eller vi sender for 40,-.

 

Hav en opturs weekend og nyd sommervejret.

 

Kærligst,

Damerne bag Veras

 

Vintage polo dress 440,- 

 

Printed vintage playsuit 390,- // Woven jacket 190,-

 

Bikini top 90,- // Vintage jeans 350,-

 

Vintage Disney bomber 660,-

 

Vintage blazer 390,- // Vintage denim shorts 330,-

 

Vintage 70’s dress 390,- 

 

Vintage 90’s day dress 390,-

 

 

Vil du se mere af Rebecca Veras klædeskab?

Hver fredag kommer der nyt, brugt op fra vores grundlæggers farverige, legende klædeskab, som kan blive dit. Shop ind på verasvintage.dk og find alt fra Rebecca Veras garderobe under tagget her – og sign dig selvfølgelig også lige op til vores nyhedsbrev, så får du klunset serveret direkte i indbakken før alle andre <3 For hey, det er jo det, der er optur ved brugt kluns – der er kun én af hver, så det er med at komme først.

 

 

 

Husk: Selvom du shopper brugt, så shop kun det som du virkelig har brug for og vil holde af og passe på i flere år. For selvom det er brugt, så skal vi stadig forbruge med sund fornuft, ik?

 


 

Støt #veras4ever. Shop med sund fornuft for miljøet og din pengepung og lad Veras bestå

🌸 Afhent i Studiestræde 27, Kbh gratis

🌸 Få tilsendt med DAO for 40,-

🌸 Altid 14 dages ombytte

🌸 10 nye, brugte varer hver dag

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>