Regnfuld søndag med sæson 3 teaser af SKAM, Veras Market og Bieber koncert

Ja, ja, vi kan godt blive enige om, at en mørk og trist søndag som den i dag, ikke gør det meget lettere, at komme ud af ens varme dyne, og i sær nu hvor teaseren for sæson 3 af SKAM netop har ramt vores computerskærm, og hvor vi alle sammen inderligt ville ønske, at det var hele sæsonen som var ude. (Som samtlige medier siden tidlig morgen allerede har bombarderet én med. Det for sygt, hvordan der nærmest kan gå mainstream i medierne, og alle altid skal skrive om det samme, fordi de ved det generer trafik…..).

 

Men hvis du trods alt alligevel vil luftes lidt, så skal du da forbi mit månedlige tøjmarked, Veras Market, som aldrig har været større! Jeg bliver fandme SÅ varm om hjertet når vi gang på gang har udsolgt af stande, og denne gang endda har 12 stande mere end hvad vi plejer. Alle elsker loppis, og jeg elsker alle jer!

 

Over 60 stande er klar fra kl. 11-16 under den trafikerede motortrafikvej, Bispeengbuen, og hvor genialt er det ikke lige, at trods dansk efterårsvejr, som man aldrig kan regne med (regne med…. Lol!), så holder er her så knastørt, som skinnede solen fra en skyfri himmel.

 

Der er som altid skoldhed kaffe, lækker musik (også et par numre Bieber, varmer jo op til i aften!), og i dag også varme pandekager, hvis man skulle blive lidt lækkersulten.

 

I Veras stand kører vi efterårssalg max, så hele dagen kan du fylde en pose op for alle de genbrugsgodter du kan finde for kun 179 kr. Optur, ik?

 

Læs mere på facebook-eventen, og så håber jeg vi ses under Buen!! Mig og mine damer er hvert fald såååå klaaaaar! Også til Bieber koncerten senere! Hold op, hvor jeg glæder mig!

 

// Rebecca Vera

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>