Rock røvlækre ruffles på budget: Her er mine 16 favoritter

Så er det igen blevet ‘mainstream mandag’. Jeg ved ikke hvad det er med mig, men jeg er vild med at finde titler som har samme forbogstav – det både ser og lyder latterligt lækkert (hov), og derfra kom også idéen til mainstream mandag.

At være mainstream lyder måske en smule negativt ladet i min verden “hej-du-skal-gå-i-unik-genbrugstøjs-verden”, men det er slet ikke sådan det skal forstås, for jeg, om nogen bliver også suget ind i den danske bobbel af ‘in’ ting som hitter, I ved, en tendens som mange jeg ser rocker, og derfra ordet mainstream mandags tendenser.

Nå, long story short, så er jeg tosset med ruffles! Om det er på skjorten, toppen eller buksen. Egentlig, så føler jeg det er en tendens som har været fremme lidt tid, efter Designers Remix især fyrede den af med deres off-shoulder signatur toppe i nålestribede materialer, men den holder stadig og jeg ser den overalt!

Jeg har fundet 16 røvlækkre ruffles som du kan rocke på budget <3

// Rebecca Vera

1. Bluse, Veras // 2. Nederdel, Topshop // 3. Skjorte, H&M // 4. Bukser, Topshop
1. Bluse, Topshop // 2. Skjorte, H&M  // 3. Kjole, Monki // 4. Bluse, Topshop 1. Cardigan, Veras // 2. Skjorte, H&M // 3. Nederdel, Topshop //4. Kjole, & Other Stories (udsolgt)

1.  Skjorte, H&M // 2. Trøje, Asos // 3. Kjole, Veras // 4. Bluse, H&M

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>