Ryk et loppe-level op: Sådan sælger du MAX ud

Loppe-sæsonen er en evig sæson – eller det er den i hvertfald for veras damer, som der nok skal sørge for at diske op med top lirede markeder året rundt, som både byder på sød musik og lidt godt til ganen, og selvfølgelig, vigtigst af alt – sprøde genbrugsgodter til netop dig!

 

Har du en propfyldt garderobe og har du endda også brug for et ekstra par skejser på lommen? Kan du nikke ja til følgende, bør du stensikkert købe en stand til Veras Market, hvor du kan sælge ud af din helt egen garderobe.

 

Læs med her og få inspiration, der kan oppe dit loppegame, hvis du overvejer at købe en stand til Veras Market (hvilket vi jo selvfølgelig håber på, du gør).

 

Vi ses på markederne!

Kærligts,

Veras damer

 


 

Har du tilfældigvis allerede købt en stand til Veras Market, eller overvejer det, og måske endda er førstegangs-standholder, så kan det være du ryster en smule i buksen over, hvordan salget vil gå. But don’t you worry – Veras got your back! Vi har her samlet en række tips og tricks, der stensikkert vil rykke din stand et loppe-level op.

 

 

De små ting tæller

 

 

Du køber en stand på Veras Market i håbet om at sælge ALT du har medbragt. Målet er optimistisk, men ikke umuligt, hvis du husker at pakke lidt ekstra ting med hjemmefra, som ikke har til formål at blive omsat til kolde cash. Med disse fede detaljer undgår du dobbeltarbejde, kæler for dine gæster og gør generelt bare deres loppeoplevelse lidt lettere.

 

Vi ville selv medbringe:

– Et spejl, så dine gæster kan se sig iført dit tøj

– Tøjklemmer, så dine bukser kan hænge pænt på en almindelig bøjle

– Poser (men helst ikke i plastik, vel..?) Dette er ikke et must, da net-med-over-det-hele-tendensen florerer i samfundet

– Tusser og papir, så du eventuelt kan sætte priser på tøjet og lave et Mobilepay-skilt

– Et tæppe du kan sætte dine sko på. Det giver et lille ekstra pift til din bod

– En kurv/kasse til fx ting der koster 10 kr.

 

 

The good stuff

 

 

Det er en god idé at overveje, hvilke labre items man ønsker at sælge i sin stand på forhånd, da det jo i sidste ende skal være dem, der får den betalende gæst på krogen.

 

Vil ville selv medbringe:

– Kjoler, smykker, toppe og sko. Gerne sneaks og gerne mange af dem!

– Farverige styles og gerne et par enkelte småskæve ting

– Nogle lidt mere eksklusive items, der er placeret taktisk, så de er noget af det første, som bliver set. Vi har faktisk erfaret, at high end sælger særdeles godt på loppe, så bring it!

– Nogle herreting, da kæresten gerne bliver hevet med under armen. Derudover bliver vi kvinder ikke skræmt væk af en herreskjorte

 

Det ville vi lade blive hjemme:

– Ekstremt høje stilletter med plateau og hele moletjavsen. Vi har dem alle og de fleste af os vil også af med dem. De sælger desværre knapt så godt

– Mange sorte og hvide styles, da vi lever i en tid, hvor pangfarver og vilde mønstre har overtaget. Selvfølgelig går vi alle i sort og hvid, og du skal da ikke lade alle dine basic coloured items blive hjemme, men prøv at tænke: ”hvad fanger øjet?”

– Bukser, jeans og shorts, da det er for besværlige at prøve på. Endvidere er det vigtigt, at buksen sidder godt og har den ”rigtige” model og vask, og på det her punkt er vi meget forskellige.

– Beskidte og hullede items som du ikke engang selv har interesse i at købe. Tænk, hvis du ikke selv har lyst til at gå i en slidt basic top eller et bar udtrådte og ildelugtende sneaks, mon så andre føler for det?

 

 

Udseendet tæller

 

 

På din bod altså. Det er derfor især vigtigt, at du husker at holde orden, da det kan være svært at overskue en hulter-til-bulter-bod. Prøv eventuelt at farvekoordiner dine stativer eller hæng fx alle dine kjoler samlet. Undgå ligeledes for mange ting på det samme stativ.

 

Udseendet tæller på boden, men også en smule på den der sælger. Ser man en standholder, der for det første er super imødekommende og smilende og som ligeså er hoppet i det cooleste outfit, så går det jo rent ind hos loppegængerne!

 

Vær ikke nærig

 

 

At nogle enkelte items holder en fast pris er som sådan ikke et problem, men vær åben over for dine gæsters forslag, da du ikke kommer uden om den famøse prutte-metode. Et andet nyttigt kneb at tage til sig er at sætte alle varer ned med 50% (jeps, du hørte rigtigt), når dagens loppeeventyr er ved at være omme, såfremt du ønsker at gå hjem med lette poser og en tung pung.

 

GOD LOPPELYST – og haps din stand her!

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>