Sådan overlever jeg modeugen…

Jeg har nærmest ligget vandret siden starten af december, og arbejdet på AW15 modeugen siden det tidlige efterår, så at det virkelig går løs i morgen er svært at fatte.

Ligeså vel som at presse og indkøbere kommer for at se dansk mode, ligeså vel strømmer folk til for at blive set, og derfor vil man også helst se lidt ekstra dejlig ud. Præcis det kæmper jeg altid med, når ugers søvnmangel, nedprioriterringer i fitnesscenteret, samt alt for meget sukker i det sene arbejdstimer, sætter sine spor. Så det godt, at lidt nyt tøj, og diverse make-up/hår produkter kan hjælpe lidt på det.

Her er mine fem can’t-do-it-without under modeugen:

1. Godt fodtøj, som er flot (og skift gerne tre gange om dagen)

Jeg har lige erhvervet mig mine første par stilletter (ja, det er go’ nok), men den holder nok ikke når jeg skal spurte i pendulfart fra Rådhus, Børsen og kontoret. Derfor vil jeg også hoppe i mine nye og mega 90’er seje støvler fra 5Preview & de her virkelig flotte herresko fra Shoe Shi Bar.

Agency V sko

2. Opladning on-the-go

Siden jeg for et par år tilbage, på en Roskilde Festival, blev introduceret til Volt batteri, så har det været min trofaste følger under modeugen. Det er genialt at kunne lade sin mobil op – også når jeg er på farten.

3. Flot hår er et must!

Jeg har tykt hår, og der er derfor en kamp at vaske og tørre det hver morgen (og så har er det slet ikke sundt, så jeg vasker det kun 2 gange om ugen). I stedet bruger jeg tørshampoo på spray. Det er genialt! Jeg sprayer det i mit nyvaskede hår. Det giver hold og fylde, og mit hår forbliver (eller hvert fald føles det) rent i flere dage.

Hår

4. Shellac

Jeg har fingrene ned i en masse praktisk arbejde, så shellac er perfekt. Både så jeg inden kan se hvor beskidte min negle rent faktisk er, og så knækker de ikke!

Shellac

5. Planlæg dagen – mad og tøj!

Jeg har slet slet ikke tid til tøjkriser om morgen – og selvom jeg arbejder, så vil man jo også gerne se godt ud. Jeg planlægger på forhånd tøj til alle dage, så jeg hurtigt kan hoppe i bad og i klunset. Ligeledes er det vigtigt for mig at købe ind, så jeg får spist en stor sund morgenmad.

foto kopi

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>