Sådan scorer du mig under Distortion

Nu læste I måske mit mindre sure opstød, som jeg skrev i går (ellers så læs det da lige her!), men jeg glæder mig jo også SINDSYGT meget god musik, god stemning og ekstremt meget kærlighed i luften.

 

Men, jeg kan seriøst ikke feste i 4 dage i streg. Og jeg har nok også fået lidt en forkærlighed for festen på Øen – på gaden, så bliver det ærligt lidt for meget abefest for mig… Måske er jeg bare blevet for gammel?

 

Måske er jeg blevet lidt forkælet når jeg går ud. Jeg magter ikke at stå i kø til at få drikke, toiletter og ikke mindst for at komme ind!  Men, nu jeg jo stadig single…. Og jeg tænker, at I andre nok er lidt forårskåde, som jeg selv.

 

Og hvert forår, så går det op for mig, hvor absurd mange lækre fyre der er i lille København under Distortion. Som i: “Hvor fuck har I flotte mænd gemt jer hele vinteren?!” Jeg bliver nærmest lidt irriteret på mig selv over, at jeg overhovedet har semi panikket i vinter, de to uger jeg alligevel prøvede kærligheden af (for sidste gang) på Tinder, og dét kan jo ingen måde måle sig med Distortion-mande-lækkerheden, som der altid gemmer sig på Vesterbro under gadefesten (og faktisk også på Øen!).

 

Jeg føler mig sgu lidt snydt. Jeg får lyst til at skråle Rihanna:

“Where have you been all my la-ah-ah-ah-ah-aif!”

 

Derfor har jeg tænkt lidt… Vi piger burde udnytte, at der er (SÅ mange) lækre mænd samlet på ét sted, under en paraply af Distortion kærlighed, hygge og godt humør. Et oplagt sted at score! “Så hvorfor bruger jeg gadefester til at lade mænd score mig?” Jeg farer altid rundt med 130 km i timen. Denne Distortion vil jeg (som noget nyt) også scores.

 

Jeg har prøvet at være lidt sjov (jeg er jo skide jo), og giver her mine 10 bud på, hvordan du kan score mig under Distortion:

 

Giv en forlomme: Jeg har ingen tålmodighed, og hvis der er noget som jeg slet ikke magter, så er det fandme at spilde min tid på at stå i kø! Om det køer til barer, madboder eller toiletter – jeg magter det ikke. I sær ikke når jeg ved, at de 20 min. kunne bruges på så meget federe ting, såsom at danse med mine venner. Så er du venner med alle kioskejere, samtlige barpersonale, alle streethosts eller er en form for “Distortion-promoter-type”, der kan give en forlomme, så er du lige noget for mig!

 

Toiletfyr: En pige tisser ca. hvert 20 min. når hun drikker. Og selvom Distortion placerer toiletter på gaden, så gider jeg ikke stå i kø. Og jeg gider heller ikke tisse på dem, for der er højest sandsynligt ikke toiletpapir… Så bor du lige i nærheden af gadefesten, eller har du tilfældigvis en rulle toiletpapir på dig, så er du min mand! Find mig når jeg sidder mellem to biler og fniser, fordi jeg prøver at skjule, at jeg i en brandert er lidt flov over, at jeg sidder dér og tisser.

 

Iskølig type: Distortion er jo varme dåsebajeres mekka, og det bliver jeg sgu lidt træt af i længden. Har du altid en iskølig mørk rom og gingerale med max isterninger på dig, så skal vi nok blive rigtig gode venner. En kold øko-Royal i tragt går også lige an.

 

Squat 65 kg: For kan du det, så kan du løfte mig og mine 63 kg, når jeg gerne vil have opmærksomhed og er træt af at stå i et crowd og ikke kan bevæge mig ordentligt. Så du my kind of guy!

 

…. – med håndværker-skills: Endnu bedre, du er så stærk en mand, at du altid slæber rundt på et hjemmebygget mini-podie, som du stiller foran mig, så jeg komme et par niveauer op og finde mine (forsvundne) venner. Og vise hele byen mine opturs-moves!

 

Vis din indre dansetrold: Jeg elsker at danse. Jeg elsker også at blive imponeret af modige fyre som rent faktisk tør at fyre den af – til andet end hård techno. Også selvom de slet ikke kan finde ud af det, så det please, dans amok. Det blive alle damer altid imponeret over ved en mand! Så dans gerne SÅ meget, så der forhåbentlig danner sig en cirkel omkring dig, og jeg spotter dig.

 

Vær’ selvsikker og god til at pifte: Så jeg kan høre dig, når jeg står på scenen og bootyshaker hjernedødt!

 

Besid teknisk support: Rager du op fra mængden med en antenne, skal jeg nok få øje på dig. Hvis du derudover har taget solcellefanger med på ryggen, så du kan give mig både signal og strøm på min telefon på gaden, giver jeg sgu et diskosnav. Et opladt Volt-batteri kan også lige gå an. TAK!

 

I besiddelse af cykeltaxakørekort: Kommer du forbi mig, cyklende i en cykeltaxa med gode hip hop tunes kl. 22 når gadefesten slutter, så er du sikker på, at jeg hopper ombord. Det er naturligvis efter at jeg har holdt min egen “This-is-how-I-do-it” dance-off (med mig selv).

 

Hav gå-på-mod: Ikke mindst fordi jeg elsker modige mænd. Så tør du stille dig på en scene og erklære sin kærlighed til mig, eller bare fyre en god scorereplik af, så lover jeg dig for, at jeg rødmer og får så meget respekt for dig, at du er har sikret dig en date! Og husk lige at sig, at du har læst det på bloggen at det her skulle virke.

 

Jeg krydser mine fingre for at der er én mand derude, som besidder bare én af de overstående kvaliteter… Og hvis du bare synes jeg er sød, og grinern, så går det også an bare at komme hen og give mig et “High-Five, du for nice kompliment” 

 

Hvad siger I damer? Har I andre gode forslag til hvordan mænd kan score os under Distortion?

 

Kærligst,

Rebecca Vera

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>