Sådan scorer jeg ham på loppe: Her er mine 8 bedste tips

Velkommen til et nyt år hvor det er op til DIG at forvandle loppefesten til dit fysiske svar på Tinder (!)  Det er jo også meget mere nice at skabe relationer væk fra skærmen, ik?

 

SÅ er det sørme på søndag, at årets første Veras Market går ned <3

 

Og hvis du ikke allerede har hørt det, så vender vi snuden retur mod vores yndlings loppehood og er klar med vores hidtil største tøjmarked i Nørrebrohallen i vintermånederne: 20. januar, d. 17. februar, og 17. marts, hvor vi slår lejr indtil vejret er tørt og lunt igen under Buen påny.

 

For selvom udsigten til en god omgang genbrugsjagt kan lyse selv den mørkeste søndag i januar op, ja, så ved vi jo godt, at de måneder vi går imøde lige nu kan føles så overdrevet lange – især hvis man mangler selskab! Byturene bliver fuldere og måske også færre, spejlbilledet blegere – og man orker ikke på samme måde, at flirte og skabe nye relationer – så hvor filan skal du møde din udkårne i optursomgivelser når hver weekend ikke er ligesom at score til som Distortion?

 

Vi garanterer scoregaranti på vores loppis – om det er et nyt bekendskab, en ny loppeven, de vildeste genbrugsskatte – og hvis du er heldig: svigermors nye drøm! Vi har førhen hjulpet mændene med at oppe deres dame-game på markedet, så DAMER nu er det jeres tur – selvom alle kneb også kan bruges af jer mænd <3

 

Så velkommen til et nyt år hvor det er op til DIG at forvandle loppefesten til dit fysiske svar på Tinder (!) Det er jo også meget mere nice at skabe relationer væk fra skærmen – jeg synes personligt hvert fald det er svært at mærke kemi på tekst. Sådan for real.

 

Kærligst,

Rebecca Vera & Viktoria og resten af Veras damer

 

1. Dress to impress


Nørrebro er jo hipsternes højborg, så jeg er overbevidst om, at jeg garanti møder den mest fash og flashy fyr, og så det jo vigtigt, at min udstråling matcher hans level af søndags svedighed! Søndag er min fresh dag, så jeg fyrer den altid af i sneaks, bløde materialer og lidt uldet hår (det skader ingen) op med accessories: hue, hat, store solbriller eller flashy øreringe. Så jeg er garanteret, at mine rander øjne forsvinder med det vuns!


2. Vær’ max hjælpsom: Vend problemer til scoretricks

Vær praktisk forberedt, så du altid kan træde til, hvis du spotter, at ham du har øje for mangler strøm på sin telefon eller penge i pungen! Jeg kender det jo godt selv, at glemme at lade telefonen, fordi det er søndag. Wupti, så er jeg tvunget sammen med ham, fordi han skal have nok strøm på telefonen til at mobilepaye for hans næste køb. Endnu bedre, så kan kan jeg da lige mobilepay for ham, hvis han kun har kontanter. Denne er også smart at spille omvendt, og henvende dig til ham, hvis du får tekniske (score) problemer!

 

3. Gå på loppejagt alene

 

På loppe behøver jeg ikke ligesom i byen have mit crew med for ikke at føle mig alene. For det første, så der er masser af mennesker omkring – og hvem gider egentlig også ægte vente på sine veninder, når jeg bare har lyst til at gå på loppejagt? Det er hvert fald et af mine yndlings ikke ensomme-søndags-gøremål. Det er så meget nemmere at tiltrække hans opmærksomhed, og ligeledes at spotte guldet – tøj såvel som mænd!

 

4. Giv en forlomme til kaffen

På ægte stalker-maner, så holder jeg til ved vores yndlings kaffe Marttin, og prøver så vidt muligt at lure hvornår mit loppecrush skal op og have stillet kaffetørsten. Jeg har jo selvfølgelig gjort mig gode venner med min kaffemanden, og leger et sekund ‘tjener’ og hører hvad han skal have. Og en forlomme til søndagstrætheden skal man ikke undervurdere. Ooog så kan jeg jo samtidig se hvilken kaffetype han er, uden at dømme, så siger det altså lidt om typen 😉

 

5. Spørg ham til råds (selvom du kender svaret)

På loppe skal man tit lige ud og prøve tøjet på toilettet, og her er det jo helt perfekt moment at flashe min flotte krop, og viser min wierd gøgler stil. Jeg ville føle mig selv en squeeze mere end jeg normalt gør, når jeg vasker hænder. Eller måske spørger ham til råds, om han synes mit kluns er flot og jeg bør købe den? Tømmermænd eller ej, dating kræver mod, og er han et opturs mandfolk, så har du 100% ham på krogen herefter.

 

6. A dollar will make him halla

 

Han ser måske ud som om, at han har styr på sit shit, men ingen kregler den ligeså godt som en ægte rutinerede-loppedame. Ingen kan få lidt hjælp, vel? Jeg er iskold. Overhører jeg ham byde en pris der er helt hen i vejret, hopper jeg til og redder ham, når jeg tilfældigvis også står i samme bod som ham og lurer på kluns.

 

7. Drengekluns tiltrækker flotte mænd


 

Som standholder er uden tvivl faktisk det letteste tidspunkt i hele den her scoregaranti-tjuhaj-guide. Kæmpe minus og fy fy er at flirte med alle de flotte mænd damerne slæber med. Men, ind i mellem (og flere gange end man tror), så har mændene også en trang til at hoppe på loppe for at finde et fund. På trods af, at vi har afholdt mandemarkeder (og drenge, som der læser med, der kommer flere i 2019!), er der ikke særlig stort udvalg af mandestyles. Så en sikker vinder er at lege sød personlig-stylist og score en masse numre, når de skal betale dig med mobilepay.

 

8. En durum siger mere end 1.000 ord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når jeg er færdig med loppe, på trods af, at jeg har scoret masser af lækre loppesager og fået mig en masse dejlige snakke med standholdere, så er der ikke noget som en durum-date. Ja, der er noget der hedder det! Er det ikke vores alles yndlings søndagsbeskæftigelse at sætte tænderne i noget snasket – og især efter en god omgang loppeshopping? Armen. Ønskescenariet, at han venter i udgangen med min yndlings durum i hånden.

 

Hvad siger I ellers til det loppeladies?

 

Har I andre gode tricks, så del dem endelig med os, så vi ka’ få sat endnu flere amoriner i luften, når vi ses d. 20 til et brag af en start på årets loppefester – vi kan SLET ikke vente! <3

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>