Siden sidst har jeg fået fire nye ansatte

Der er sket meget de sidste måneder. Både på et personligt plan, men som altid, så sker der også voldsomt meget i Veras.

 

Selv er jeg blevet forelsket – for første gang i seks år, og jeg har fået fire nye Veras damer i min klub. Jeg har aldrig haft så stort et behov for at gå offline i lang tid, som jeg har haft det nu – og til tider, så har min lyst til at være et “offentligt menneske” og dele ud af mit liv været ikke eksisterende. Jeg synes ærligt, at det er mega svært at jonglere rundt i at dele ud af ens liv, og samtidig være privat. Jeg ved at det gavner Veras på et foretningsmæssigt plan at dele ud og lukke folk ind, men jeg har ikke altid lyst til det. Jo mere jeg er gået offline, jo mere har jeg også haft det ned i maven godt, og lært hvad der ægte betyder noget for mig. 

 

Som jeg skrev for nogle måneder siden, så har virtuelle anerkendelse gennem likes og følgere fyldt til dels mere end virkelighedens optursstunder! Det er mega skræmmende og jeg føler nærmest, at jeg til tider burde have haft en en SoMe-værge, som holder øje med mig for ikke at blive slugt ind i det SoMe liv, hvor jeg ærligt altid får nedern på.

 

 

Før i tiden brugte jeg altid de sidste minutter med min mobil i sengen, scrollende igennem alles perfekte insta liv, og gik konsekvent altid i seng med en misundelse og nedern fornemmelse i maven over hvordan alle andre opnår vildere og mere voldsomme ting. Ting jeg i sekundet også vil. Ting jeg fortryder jeg ikke også gjorde, så var jeg der måske i dag?! Ærligt, så gør instagram mig alle dage intet godt. Det er et værktøj, som jeg føler mig nødsaget til at være en del af, men det skræmmer mig virkelig meget hvor let jeg har med at gå ned af sammenligningsbanen og at ubevidst ikke føler mig perfekt som jeg, så let.

 

Jeg ender jo altid med at køre ud af tangent… Det jeg jo allerhelst ville opdatere jer om det var de seneste tre måneder af Veras liv. Som en status, og samtidig en ny start på mit nye online magasin. Bloggen er død, og Veras Magazine bliver (forhåbentlig) Danmarks nye online samlingspunkt for at finde inspiration til en smart bæredygtig livsstil, hvor der vil være alt fra guides til loppemarked og vintagebutikker i ind og udland, daglig inspiration til se mulighederne i brugt kluns, og interviews med farverige, flotte folk der tør og gør en forskel, og så selvfølgelig en masse fede stylingstips, videoer og disruptions af modes dikteringer af hvad “du må eje i dit klædeskab denne sæson”. Veras Magazine håber jeg bliver et sted hvor lækre damer deler ud af deres uvaner, uperfekte hverdagstips og smag på det rigtige anti-SoMe liv, som vi alle inderst inde bedst kan lide hinanden. Ærlige, lige ud af posen og helt korrekte præcis som vi er. Tøjstilsmæssigt og menneskeligt. Jeg kommer selvfølgelig også stadig til at dele ud privaten, som I husker den fra bloggen, men overordnet bliver der også en masse mere content fra Veras damer! 

 

Så en kort status herfra Rebecca Vera:

Veras i Odense fylder 3 måneder

 

Veras i Odense går godt. Vi har jo faktisk netop haft åbent i 3 måneder nu, og jeg må ærligt indrømme, at Odense har taget fuldkommen røven på mig. Jeg elsker simpelthen alt ved den by. Jeg har ansat to dejlige damer Laura og Matilde. Og selvom damerne endelig er begyndt at blive kørt ind, så pendler jeg stadig en del, som jeg er glad for snart ikke er helt ligeså ofte. Jeg elsker at stå i den lille butik i Pogestræde, men turen i tog, især i den her varme, den kan jeg godt være foruden. Men det er egentlig vildt nok at tænke på, at jeg har en butik i Odense. Hvordan hylan gjorde jeg egentlig det? Altså at åbne en ny butik med to deltidsansatte og et par praktikanter. Men det flaskede sig jo. 

Butikken i København er rykket til Studiestræde 29

 

Oveni i Odense, så fik jeg den geniale idé at rykke butikken til de mest geniale nye lokaler. Fordi lokaler var ledige, og jeg følte ærligt, at sådan en placering der må man bare slå til. Dumt på mange måder. Jeg var fuldkommen udkørt og kørte i et gear, som jeg slet anede eksisterede, men det skete og den blev åbnet til tiden. Og efter en lille måneds tid, så er den virkelig begyndt at spille max! Har I ikke været forbi, så se at komme afsted <3

 

4 nye damer til Veras

 

Oven i at åbne to nye butikker, så skulle jeg jo også bruge flere nye kræfter. Det er jo virkelig fedt, at der er flere hænder, ja, men shit, hvor er det også krævende at lære nye op. På et tidspunkt, hvor jeg selv allerhelst bare ville arbejde igennem, så var dagens største bedrift at lære andre op. 

De dejlige damer hedder Katrine, som er blevet min nye kommunikations- og eventansvarlige, så er der kommet Carla som butiksansvarlig i København, Laura som butiksansvarlig i Odense og Matilde, som butiksassistent i Odense. De lækreste, klogeste hoveder, og som allerede opfylder Veras damers dna til punkt og prikke!

 

Veras på Roskilde

 

Festivalsæsonen er over os, og vi gentager successen og tager Veras med ned på Roskilde Festival igen i år. Heldigvis med mere mandskab end sidste år, hvor jeg allerede var ved at dø på åbningsdagen af at sortere og slæbe tøj. Færre nerver på og mere gejst, og shit, hvor glæder jeg mig helt overdrevet meget til at give festivalsgængere flot genbrugskluns på deres kroppe, hvor de både kan bytte deres snavede kluns til nyt, Washa hjælper os igen i år med at vaske det crisp og rent. Vi har ikke fået vores helt præcise placering endnu, men der er ved Countdown scenen, og det skal jeg nok opdatere jer meget meget mere om meget snart! Hop ind og deltag i eventen lige her!

Veras kommer til Aarhus

Sidste nyhed er at vi holder Veras Market pop-up under Kulbroen i Aarhus. Det bliver fab! Vi starter med fire markeder, hvor det første løber af stablen d. 26. august. Stande er allerede til salg nu, så hop ind og deltag i eventen og snup din allerede i dag <3

 

Kærligst,

Rebecca Vera

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>