Skærmen er min bedste ven

Sponsoreret indlæg

 

Jeg føler semi mit liv er en skærm. Hvis jeg tænker tilbage på de seneste mange måneder, så har jeg brugt 80% tiden foran en skærm og de sidste 20% fordelt på at være på en cykel på farten, spise eller sove…

 

Én ting er, at jeg konstant arbejder (og det kommer heller ikke som en overraskelse for mig), men alt mit arbejde kræver nærmest en skærm. Hvad enten der skal smides nye produkter på hjemmesiden, skrives blogindlæg, deles på Facebook og Instagram eller svares på mails. Jeg er SÅ meget foran en flimrende skærm, at jeg ikke forstår, hvordan mine venner kan holde mig ud. Selv, når jeg ‘tager fri’, så er computeren foran mit fjæs, eller mobilen i min hånd.

 

Så som udgangspunkt, så mangler jeg hvert fald ikke skærmtid, det er helt sikkert. Det pudsige er, at den skærm alligevel også beroliger mig helt vildt. Den er for mig som en bamse for et barn. Jeg føler mig helt alene, ensom og nøgen, når jeg hverken har min computer eller mobil med mig.

 

Jeg bruger især også skærmen til at falde i søvn ovenpå en stresset dag. Jeg har ellers prøvet at lave en regel om, at jeg ikke må tage devices med i kanen, men nu, hvor jeg bor alene, føler jeg mig især lidt ensom, når jeg skal falde i søvn – og det er uden tvivl den bedste måde for mig at koble af på.

 

Jeg har i en længere periode benyttet mig af Viaplay. Jeg synes til forskel fra andre streamingtjenester, at de samler de bedste film og serier – men allerbedst, så har de også programmer som bliver sendt på tv-kanaler – og der er nok den genre jeg savner mest ved ikke at have et godt gammeldags fjernsyn.

 

Jeg ser (til forskel for mange af mine venner) ikke mange serier. Jeg har gjort det før i tiden, men hver gang, så bliver jeg alt for opslugt. Ét afsnit tager det næste, og før jeg ser mig om, så er jeg vågen til kl. 3 om natten. Men til gengæld, når det endelig er, så er det fedt at have ALLE sæsoner af Venner liggende, så man kan finde yndlingsafsnittet igen og igen, og instant få afklaret om det er Ross eller Chandler som var mest grinern. Nårh ja, og så har Viaplay to serier med alt for lækre David Duchovny er i front; X-files og Calfornication, som jeg jo udelukkende ser for at glo lidt på ham!

 

I stedet så nyder jeg (lidt guilty pleasure agtigt) at se random tv-serier. Her er jeg især vild med boligprogrammer og ting, hvor jeg bliver lukket ind i andres hjem og liv – jeg er jo SÅ nysgerrig! Her kan også nævnes Luksusfælden, Til Middag Hos og MasterChef, som starter og slutter i ét program, så jeg ikke føler mig forpligtet til at se mere. Kort og uforpligtende – og mega god underholdning!

 

Desuden, så er samtlige af mine medarbejdere i Veras i starten af tyverne, og så er det også ret optur lige at se et enkelt afsnit af Paradise Hotel i ny og næ, så jeg kan være med i snakken i frokostpausen.

 

Når jeg endelig har brug for en hjemmeaften (jeps, det sker også i Veras verden!), og vil se en god film, så har Viaplay også et virkelig stort udvalg. Alt fra Ex-Machina til Fast & Furious 7 – all you have to do is choose.

 

Men altså – hvor travlt jeg end har, så har jeg jo altid lyst og tid til at se et afsnit eller to. Og det er jo alt for optur, at jeg har Viaplay med mig lige ved hånden – fantastisk også at se på min iPhone 6 Plus 🙂

 

// Rebecca Vera

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>