Slip for nytårskjole-panik: Byt sidste års kjole til en ny, unik – helt gratis!

Det næsten for godt til at være sandt, men det passer da! Du kan bytte sidste års nytårskjole til en ny i Veras – og det er helt gratis.

 

Vi kender det alle sammen, kontoen er semi i minus når vi rammer forberedelserne til nytår, december er bare en latterligt dyr måned, og det eneste jeg altid magter er også bruge penge på en nytårkjole. Den må jo gerne være lidt ekstra festlig, nu det er nytår!

 

Jeg tager jer lige med på en mindre nytårstøjkrise tour i mit liv. Krise er måske, så meget sagt, men spørgsmålet kommer altid op fra veninderne:

 

“Hvad skal du have på nytårsaften?” og svaret semi på spidsen af tungen inden de har nået at spørge færdigt: “Åh. Jeg ved det stadig ikke… Jeg har ikke rigtig nogen penge. Måske genbruger jeg bare noget fra sidste år, eller måske spicer jeg den lige lidt op med nogle glitrende accessories (og endelig alligevel med at bruge for mange penge, så jeg ligeså godt kunne have købt en ny kjole).”

 

Ingen vil have det samme på som andre. Ingen vil bruge penge på deres nytårskjole, for nytår og december er i forvejen så dyr. Og ingen ved ægte på dagen for nytåraften, hvad de skal have på, så jeg ender med dumme impulskøb og billige accessories, jeg aldrig kommer til at gå med igen. Åh. Nytårsaften, din satan. Kom med mig i mine forberedelser til nytårsaften: 

 

I flere år har jeg, som mange andre, fundet mig en glitterende billig sag fra Nelly, Gina Tricot eller H&M, så har jeg flere gange stået i den værst tænkelig situation (first world problems på nytårsaften for kvinder), nemlig at én til selskabet havde præcis den samme kjole på. I ved, den kjole til under smertegrænsen, som alle magasiner og bloggere har haft med: 10 nytårskjoler under 500 kr. – det billige highstreet-fund, som alle har på. Og ja ja, det er ikke fordi vi skal gøre et bigger deal ud af nytåraften, det er jo bare én fest, men altså, det er sjældent, at jeg virkelig kan skeje helt ud, som jeg føler jeg kan (og har lyst til) til nytårsaften, så det bare stenern, at have den samme på som resten af ens instagram-feed. Og du kan desuden ikke sælge møget igen, fordi alle har set den.

 

Derfor tænker jeg, “Oh, well, der er alligevel ingen at “imponere”, så jeg genbruger bare den “sikker-vinder festkjole” tilsætter lidt billige, underlige accessories så den hjemme!

 

Jeg har få år tænkt, at blot tager én af de sager som alligevel hænger derhjemme i skabet og samler støv, og egentlig været ret afklaret med situationen (yes, det er en situation (sagt på engelsk med tryk på a’et) ikke at gøre mere ud af sig selv på nytårsaften. Nytårsdag om morgen ender jeg med at panikke, og hopper forbi den bedste og billigste highstreet butik for at finde noget liret bling bling, som jeg alligvel ikke ender med at bruge på aften eller fremadrettet, glemmer at bytte, og blot ligger derhjemme. Ellers panikker jeg endnu mere så jeg:

 

Køber den dyre designerkjolen, selvom jeg ikke gider at bruge flere tusinde kroner, som jeg fx. altid gjorde som teenager, egentlig mest for at vide mig sikker på, at ingen havde samme kjole som jeg, men totalt dumt, for en over-the-top-kjole, som er “set”, er ikke værd at tage støv i ens garderobe, og svær at sælge online igen, da det ikke er en dagligdagsvare.

 

Derfor har genbrugsforretninger været en sikker vinder, og jeg finder en 80’er genbrugssag med palietter, som er nytår-wam-bam. Sagen er blot den, at jeg aldrig (som i aldrig aldrig) genbruger det. 1. Fordi det oftest ikke passer min krop 100%, men for 300 kr. og et par timer før jeg skal være til middagen, så sidder alting jo glimerende (kender I ikke det?). 2. Fordi den bare er for meget. For underlig, og selv med min underlige stil, nogle gange en smule for meget. 3. Fordi jeg ikke magter at fælde spor af palietter og perler hvert et sted jeg går. Men hey, hvis jeg kunne aflevere alle de underlige palietsager jeg har derhjemme, som er den perfekte anledning til en nytårskjole, og bytte den til en ny, som jeg dernæst kunne bytte til noget hverdagstøj, som jeg rent faktisk gerne ville gå med…. Eller alle de glintrende accessories, dyre designerkjole og flere års gamle flotte highstreet kjole, som folk heldigvis kun synes er nice nu, fordi alle ikke har dem. Hold nu kæft, hvor ville det være smart!

 

Og hvis det er noget, som mit koncept Veras er (og jeg fyrer tykt på her, I know, men det er sundt at være stolt af ens bedrifter, ik?), så er det fandme SMART! I Veras kan du bytte din gamle nytårskjole til en ny. Og det gælder selvfølgelig ikke kun kjoler, men alt festligt stads! Vi holder nemlig kæmpe nytårskjole byt mellem jul og nytår, når vi forvandler Veras butik til en glitrende slaraffenland af andre dimensioner.

 

Du er ikke for nærig, fordi du ikke vil bruge penge på din nytårskjole. Jeg forstår dig godt. Men hey, jeg gider ikke gå på kompromis blot fordi jeg ingen penge har.

 

Jeg har for en gangs skyld fundet min nytårskjole i Veras, da jeg af gode grunde pakkede kufferten for to uger siden, men hop derned med din gamle under armen. De første 30 dages medlemskab er gratis, og helt uden binding. Hvilken bedre både at hoppe ind i det nye år.

Der er åbent hver i dag og i morgen fra kl. 14-19, og du kan læse mere meget her.

 

Rigtig glædeligt nytår!

 

// Rebecca Vera

 

Veras Rebecca Vera15785088_10154089577056669_819902926_o_l9a4014

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>