Snup Rebecca Veras sommerklædeskab

Hop direkte på hovedet i Rebecca Veras sommerklædeskab

Det er torsdag, solen skinner og der er lige landet det flotteste drop af Rebecca Veras alt for flotte kluns på webben! Du kan hoppe direkte på hovedet i Rebecca Veras flotte klædeskab med alle de favoritter, som vi har udvalgt til dig lige her. Der er alt fra labre farverige kjoler og vintage shorts til det flotteste orientalske sæt og et lidt for cute forstykke.

 

Inde på webben kan du hoppe ind på Rebecca Veras helt egen side, hvor der gemmer sig flotte, spraglede og farverige brugtfund.

 

Vi har allerede forelsket os i alle de nye Rebecca Vera items og nedenfor kan du se et udpluk af, hvad der ligger og venter på, at skabe ny glæde i din garderobe. Alt er som altid online og du kan hente gratis i butik eller vi sender for 40,-.

 

Hav en optur solskinsdag!

 

 

Kærligst,

Damerne bag Veras

 

 

Floral maxi dress 290,-

 

Vintage shirt 290,- // Millenium jumpsuit 220,-

 

Vintage dress 490,-

 

Vintage apron 330,- // Vintage shorts 250,-

 

Knitted glitter top 150,- // Red jeans 220,-

 

Oriental 2-piece 250,-

 

Vintage maxi dress 490,-

 

 

Vil du se mere af Rebecca Veras klædeskab?

Hver uge kommer der nyt brugt op, fra vores grundlæggers farverige, legende klædeskab, som kan blive dit. Hop ind på verasvintage.dk og find alt fra Rebecca Veras garderobe under tagget her – og sign dig selvfølgelig også lige op til vores nyhedsbrev, så får du klunset serveret direkte i indbakken før alle andre <3 For hey, det er jo det, der er optur ved brugt kluns – der er kun én af hver, så det er med at komme først.

 

 

 

Husk: Selvom du shopper brugt, så shop kun det, som du virkelig har brug for og vil holde af og passe på, i flere år. For selvom det er brugt, skal vi stadig forbruge med sund fornuft, ik? 

 


 

Støt #veras4ever. Shop med sund fornuft for miljøet og din pengepung og lad Veras bestå

🌸 Afhent i Studiestræde 27, Kbh gratis

🌸 Få tilsendt med DAO for 40,-

🌸 Altid 14 dages ombytte

🌸 10 nye, brugte varer hver dag

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>