Storms Pakhus 09.08.20: Loppefest med sommerstænger og fuld fart på farverne

Tak til alle jer der hoppede forbi Veras Market i Storms Pakhus til en max lækker udendørs loppefest. Der var luftige kjoler, knald på sommer farverne og mønstre på menuen – I så ALT for optur ud!

 

Vi elsker når I støtter op om vores #veravolution ved at minimere tøjspild, og så ser I bare drøngodt ud samtidig!

 

Vi glæder os til at se jer igen i Storms Pakhus den 23. august, hvor vi lopper fra kl. 11-16! Der er endnu ikke helt udsolgt af stande, så hvis du vil sælge ud, kan du snuppe en stand lige her.

 

Nu skal vi tilbage til streetstylen. Wooow nogle lækre damer, der hoppede forbi markedet. Stjæl max inspiration fra de lækre sommeroutfits, som damerne rockende i søndags (we won’t tell)! Du kan også tjekke vores galleri fra søndagens loppe lige her, måske du ka’ spotte dig selv.

 

Vi vil så gerne se jeres loppestil fra markederne, butikkerne eller webshoppen og tag os med @verasvintagedk eller brug #verasdamer  – vi deler det gerne <3

 

 

Kærligst,
Damerne bag Veras

 

 

Flotte accessories på flotte #verasdamer

 @lisehjortoe og  @laerke_elholm_ er totalt matchy matchy i grøn og sort, og så er der bare skruet max op for flotte halskæder, en god brille og smarte klip klapper!  

 

 

Sikke et lækkert sommeroutfit @katrine_foged er hoppet i! Det ser så gennemført ud med en sprød strømpbuks, en flot sandal og en kæde om halsen – we like <3

 

 


Her kommer altså nogle ret vilde loppe #verasdamer! @nannaschone, @maria.schone og @fridaskaerlund, de har piftet deres outfits op med flotte hårbånd, cool solbriller og en vifte (sååå smart på en varm sommerdag). Så spotter vi også et ret cute loppenet – det er for optur!

 

 

@thea_leone ser da bare alt for lækker ud i flotte pasteller, som går igennem på tørklædet, scrunchien om håndledet  og den labre smocktop! Psst, vil du selv have fingrene i en flot smocktop og schruchie? Så tjek Veras V-cycle kollektion ud her.

 

 

Haps de labre accessories med hjem

 

 

Flotte prints og lange luftige kjoler <3

 Vi er vilde med @anneskytthe og @stineskytthe sprøde outfits – de matcher da hinanden så godt med en maxikjole og en god sandal!

 

 

Haps, nogle flotte damer! Nanna og @linekristinegradman  kører en max god stil med labre sommerkjoler. 

 

 

Super seje @annaerisaksen er hoppet i en lækker kjole, og outfittet spiller bare med den cool støvle og det krøllede hår!

 

 

Damerne, @bittermettemus@julieboel og @dergrossemeister, står knivskarpt i de lækreste sommermønstre! Vi elsker en god venindetrio, der bare matcher hinanden for vildt!

 

 

Tjek vores sprøde sommerkjoler på webben

 

 

Det perfekte sommeroutfit!

Vores helt egen @dollydollydolmer  sørger for et lækkert loppeoutfit til de varme augustdage! Se lige en lækker hat og brille <3

 

 

 Pink on pink – what’s not to like? @katrina_buchardt har da for vild sommerstil med alle de flotte lyserøde nuancer!

 

 

JA TAK! @idastub har vores #V-Cycle DFD totebag over skulderen – den perfekte loppetaske, hvor der er plads til alle dine loppefund! Hun ser da bare for laber ud i cute pastel top, nederdel og en leotaske, som hun hapsede i Veras stand!

Sikke en optur sommerstil @sh.jpc og @almashx kører! Om man er til kjole eller shorts så kan man hente inspi her, for de her damer ved hvordan et lækket sommeroutfit skal sammensættes <3

 

Find flotte sommervarer i webshoppen

 

 

 

 

Er du klar til næste Veras Market i Storms Pakhus?

Er du klar til at komme af med dit lækre brugte kluns, så kan du shoppe en stand til Storms Pakhus den 23. august lige her! Hvis du bare ønsker at shoppe nice kluns, så hop ind og tjek  vores facebook-event lige her.

 

 

Hvis du ligger inde med en masse fedt tøj, så kan du også komme af med det i vores butik, hvor vi udbetaler point for dit brugte tøj. Det kan du læse mere om her

Trænger til lidt ekstra inspiration? Så tjek vores tidligere streetstyle ud:

♻ Under Buen 09.08.20: Labre loppe-homies og flotte pasteller
♻ Under Buen 02.08.20: Sprøde farver og denim derudaf
♻ Under Buen 31.05.20: Bare stænger og den labre lange

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>