Storms Pakhus 23.08.20: Lag på lag og denimmania

Whaaat – sikke en laber stil i kørte i søndags! Du kan som altid hoppe med på streetstylevognen og se de alt for sprøde outfits, som de flotte odenseanerne render rundt i. I denne uge er der max gas på de gule farver, lag på lag og lækre denimitems <3

 

Sikke mange flotte #verasdamer der var dukket op til en lækker loppefest i Storms Pakhus. Vi kan slet ikke få nok af, hvor meget I har lyst til at støtte op #veravolution ved at minimere tøjspild. Endnu engang har vi fanget en masse lækker streetstyle, som du kan tjekke ud lige her – mon ikke du finder lidt inspi til de sidste sommerdage.

 

Vi glæder os max til at loppe med jer igen den 6. september i Storms Pakhus fra 11-16. Hvis du ligger inde med en masse lækkert kluns, så har vi faktisk stadig nogle ledige stande, som du kan få fat i lige her. 

 

Denne uges streetstyle er fyldt med lækre denimitems, flotte gule farver og en masse lag på lag! Du kan også se det fulde galleri her, eller bare finde højdepunkterne i streetstylen.

 

Del endelig din loppestil med godter fra markederne, butikken eller webshoppen, og tag os med @verasvintagedk eller brug #verasdamer og vi deler dine stilhistorier.

 

Kærligst,
Damerne bag Veras

 

Lag på lag derudaf

@idavilsbaek kører totalt gennemført outfit med flotte lilla items og en aaaalt for flot regnjakke – tænk at man kan se så fash ud i regnvejr!

 

 

Se lige en tjekket stil damen her kører! Vi er vilde med de beige nuancer, lækre accessories  og den flotte vest.

 

 


Woooow, en lækker dame! Vi er vilde med den flotte kjole udover en flot mønstret buks – det spiller da bare max! Psst, tjek lige et loppenet der er fyldt til renden – det elsker vi at se <3

 

 

Se lige et sprødt søskendepar! @lisehjortoe og @netevh har sørget for max god loppestil med blazer udover nederdel og sweatshirt udover blusen. Det ser da bare for optur ud!

 

 

Shop de nyeste brugte items på webben

 

 

 

Pop of yellow


Se lige flotte @nikoline_nordlund der kører den vanvittigeste farvekoordinering – sikke skønne pastelfarver <3

 

 


Okayyy en sprød kjole @poppsarah har taget på til søndagens loppis. Vi elsker shine fra top til tå, og med et par lækre store hoops!

 

 


Vores helt egen Johanne, @nimbus2oo1, har den allerflotteste vest på med en smuk blondetop under – det synes vi altså ser virkelig optur ud.

 

Haps lækkert colorblock på webshoppen

 

 

Denim i alle afskygninger

Hold nu op en laber dame. Vi elsker den fine hvide denimbuks, der er koordineret on point med både bluse, taske og sko i de flotteste lyseblå nuancer – haps!

 

 

 Se lige @signekousgaard her, som har den flotteste mønstrede top med et lækkert stort bælte, og en sprød wide denimbuks – we likey <3

 

 

Her kommer en svedig #verasdamer, @_carolinemalund_ som er grå fra top til tå med en flot kjole og en laber stribet denimjakke!

 

 

En kvinde der har styr på sin stil! Vi elsker de flotte bukser, der har fået selskab af massevis af smykker, og så eeeelsker vi detaljen med tørklædet som bælte <3

 

 

Shop et sprødt denimitem hjem online

 

 

 

 

Ses vi den 6. september i Storms Pakhus?

Er du klar til at sælge alt dit lækre kluns? Vi har ledige stande til den 6. september, som du kan finde lige her! Hvis du bare kunne tænke dig at være en del af loppefesten, så kan du se vores kommende markeder lige her.  

 

Hvis du hellere vil af med dit tøj på en anden måde, så kan du nemt komme af med dit tøj i vores butik. Her kan du få udbetalt point for værdigsummen af tøjet og shoppe nyt, brugt kluns med dine point. Du kan læse om vores tøjbyttekoncept lige her

 

 

Hvis du har brug for lidt ekstra inspiration, så kan du tjekke vores tidligere streetstyle ud:

♻ Under Buen 16.08.20: Sprøde shorts og flotte loppetasker i lange baner
♻Under Buen 09.08.20: Labre loppe-homies og flotte pasteller
♻Storms Pakhus 09.08.20: Loppefest med sommerstænger og fuld fart på farverne

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>