Storms Pakhus 11.08.2019: Mønster mix din stil med dine veninder

I søndags tog vi hul på første marked efter en (aaalt) for lang sommerferie-pauser. Og shit en kæmpe fornøjelse det var at være tilbage i det dejlige Storms Pakhus med jer Odensesianere.

 

Vi bliver simpelthen så voldsomt imponeret og blæst omkuld over jeres søndagsstil og det vilde brugt udvalg, som I har med jer. Tak af hjertet for jer!

 

Der er heldigvis ikke lang tid til at vi igen er tilbage med Veras Market i Storms Pakhus i Odense – det er nemlig allerede på næste søndag d. 25. august fra kl. 11-16, hvor du igen har muligheden for at shoppe loppe og brugte godter – og hvor vi holder Veras Market Vintage-edition – tilmeld dig facebook-eventen her.

 

Og har du brug for en sommeroprydning i garderoben og klar til alle efterårssagerne, så det godt, at vi stadig har stande tilbage til næste marked. Snup din stand fra 350 kr. inkl. bord og lej dit tøjstativ lige her.

 

Meeeeen først: Lad os lige tjekke den latterlige flotte stil ud fra i søndags. Wooow – ingen tøjkriser her!

 

Kærligst,

Veras damer

 

Du behøver ikke droppe kjolen, bare fordi sommeren går på hæld. Style din oversize blazer over din lårkorte kjole. Hvis det hele skal spille, så gør som her: tilføj et stort smil! THAT’S fashion, baby. 

 

Vi er vilde med print og kan ikke få nok. Mix og match så tosset du vil. 

 

Hvad teksturer og shiny materialer ikke kan gøre ved én. Vi spottede det her fantastiske par bukser i søndags! Det orientalske print er så fint! 

 

Vores helt egen powerwoman, Eline, en af #verasdamer i tern og converse – altid en vinder!

 

Et lille tip, mens vi er ved det: Placér dine stærkeste farver yderst. Om du har klædeskabet fyldt af sort eller ej, så tiltrækker farver altid ekstra opmærksomhed. 

 

Veras er ikke kun forbeholdt damerne – vi er så glade for at se flere og flere mænd på markederne. Pssst. Vi holder mandemarked her d. 25. august under Buen i Kbh – kooooom med.

 

Et par lyserøde fløjls bukser kan både styles op og ned med et par sneaks og en sporty bluse, som denne flotte dame.

 

 

Et fantastisk gennemført outfit. Vi elsker mikset af striberne og farvernuancerne som går igen i skjorten. Og hey, et par hurtige sko og bøllehatten er jo bare prikken over i’et. 

 

Disse to smukke damer stod skarpt hele søndag for at sælge ud af deres godter. Og hvad er iøvrigt bedre end søndag i selskab med sin veninde?

 

Vi går efteråret i møde, og det bedste er, at det er tid til at finde vores Dr. Martens frem! Og ekstra fedt, når de matcher ens kjole.

 

Alle aldre er velkommen til at shoppe og sælge brugte sager – og hvor hyggeligt at bruge sin søndag med nogle man holder af, mens man rydder ud og tjener kassen.

 

#Verasdamer er fans af sokker i sandaler. Jo mere behagligeligt vores fodtøj kan være, jo mere fab. For hvem gider egentlig have vabler? Du kan med fordel efterligne looket og udnytte dine sandaler ind i det spæde efterår!  

 

Pssst… Er dine poser lidt tunge efter dine mange køb? og har du brug for en lille loppe-pause? Så byder Storms Pakhus på lækker streetfood i massevis! 

 

Vil du se mere? Der er endnu flere billeder af finde i vores galleri på vores hjemmeside lige her. 

 

Kom med næste gang vi besøger Storms Pakhus d. 25/8. Der er rig mulighed for at fylde både tasken OG maven med alverdens lækkerier! Vil du også sælge ud på Veras Market i Odense? Så klik en stand hjem til fremtidige markeder her. Få besked direkte i indbakken, når nye stande sættes i salg via nyhedsbrevet – du kan tilmelde dig her.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>