Street style under Buen 18. august: Sommeren fortsætter i pastelfarvens ånd

Tak for en søndag fyldt med lækkert karaoke-musik, lækre loppesager og selvfølgelig de lækreste loppegængere!

 

Sommerferien er forbi, og vi er så småt ved at være tilbage på skolebænken og indkapslet i efterårets hygge. Men gruer du også allerede lidt for de korte dage og mørke farver? Det der er slet ingen grund til, kan vi så fortælle dig. Lad vær’ med at pakke farver og kjoler væk – der er masser af plads til dem i din efterårsgarderobe. Se bare hvordan Veras Market-loppegængerne gør – det er let som en leg!

 

I har i sandhed vist, hvordan man klæder sig efterårsparat i København.  Vi har her udvalgt nogle af dagens mest iøjenfaldende streetstyle looks –(kan du ikke finde dig selv, så se hele galleriet fra markedet her.)

 

Men festlighederne er langt fra forbi – allerede nu på søndag er der igen Veras Market under Buen! Vi afholder vores andet mandemarked, hvor du kan gå på jagt i genbrugsgodter fra både mænd og damer! Så tag din mest stylede ven under armen, og tilbring søndagen under Buen. Og gør ligesom de andre smarte mænd og damer, og hop i det fineste, det hurtigste eller det modigste outfit du har, og bliv spottet af vores fotograf – så ender du måske her på siden næste gang, sammen med resten af Københavns lækreste loppere.

 

Psst: Har du alt for meget lækkert kluns, du gerne vil sælge ud af? Haps en stand i dag og tjen nemme moneter mens du loppehygger. Vi er under Buen i København hver søndag i september og oktober og i Storms Pakhus i Odense hver anden.

 

Lad os så se hvor flotte Københavns smarteste mennesker imødekommer efteråret under Buen <3

 

Kærligst,

Veras damer

 

..Oggg SÅDAN kickstarter du sensommeren! Check out this girl – en pastel karamel per definiton. Vi er VILDE med mixet af lyserøde pastelfarver med rå vandresko og lædertaske. Så kan du roligt træde ud i regnvejr og snestorm – dine tights holder dig varme og dine sko holder dig tørre.

 

 

@clarawintherbay

Lyserød er en evig vinder, og især når den bliver sportet i pels og kaffekoppen. Så holder lyserød 100% hele året rundt.

 

 

@mille_p @annawesterholm

Et godt grin og en god veninde får man aldrig for meget af. Tilsæt en hat og accessories og du har den perfekte opskrift på en god søndag.

 

 

Søndagen var ren pastel-eksplosion.

 

 

Den perfekte efterårs-accessory: en overgangsjakke i en frisk farve. (Og så især hvis du matcher med en veninde!)

 

 

Ligeså meget som vi elsker farver der springer i øjnene, er vi også ret så vilde med et stilrent og minimalistisk udtryk som denne smarte dame kører. 

 

 

Efterårsinspiration if there ever was any! Tjek hvordan de styler en sød sommertop over en varm rullekrave og en smuk orientalsk kjole over jeans – alt imens de ikke går på kompromis med farver. Det er tøj der holder året rundt. 

 

 

Du kan altid gøre et godt kup i Veras stand!

 

 

Bukser er overflødigt, når du har en midi-dress og lange strømper. 

 

 

Tone-i-tone er altid en sikker vinder. Særligt når det er i en smuk farve, som denne.

 

 

@clara.thysgaard

It’s all in the details – fra smykkerne rundt om halsen til toppen der matcher skoene.

 

 

Endnu engang, stort tak for i søndags venner! Ses vi nu på søndag d. 25 til mandemarked? Ellers så gør vi garanteret næste gang: tjek alle datoer for Veras Market under Buen her <3

 

Vil du også sælge ud på Veras Market under Buen, så klik en stand hjem til næste ledige marked i august – det er lige her det sker.  Få besked direkte i indbakken, når nye stande sættes i salg via nyhedsbrevet, du kan tilmelde dig her.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>