Street style under Buen: Klar til festival i bøllehat og pasteller

Vi sluttede Buen af med et brag i søndags – klar til en mini sommerferie – inden vi er tilbage igen under Buen d. 4. august find facebook-eventen her OG endnu en gang, så er I SÅ pisse søndagslækre! Jeg dør faktisk lidt over at stolthed over, at I gør så meget ud af jer selv. WOW.

 

I slipper jo ikke helt for os for allerede fra på lørdag hopper vi ned på Roskilde festival, hvor vi hele ugen er at finde i Central Park. Du kan hver dag bytte og shoppe kluns i vores stand, og vi tager endda også i mod dit snavsede og svedige kluns – yes! Læs meget om Veras på Roskilde eventen på facebook, og få dit bedste festivalskluns på i min seneste #VERASLOPPEJAGT 3 video: Bliv klar til festival.

 

Få din festivals vibe på og bliv inspireret af den altid fab stil under Buen <3

 

Jeg glæder mig kæmpe meget til at se jer på lørdag på Roskilde.

 

Kærligst,

Rebecca Vera

 

Vi elsker en god blanding af sporty og classy!  Især kombinationen med det neongrønne  bæltetaske til, som både matcher tee og jakkekant – haps!

 

Du går aldrig galt i byen i et lille pige outfit og et par sneaks. 


Fineste bohemian dame i ruskind nederdel og støvler, og jeg dør lidt af misundelse over den flotte blonde skjorte. 

 

Birkenstock og tone-i-tone er en sikker vinder. 

 

Bøllehat og vest må være årets sommersager. Og genialt matchende at kaffen matcher både vest og hat.

 

Fineste Laura fra Veras i Odense havde taget turen til Buen og workede pasteller og fine tern. 

 

Sneaks, denim , leo og batik – klassisk søndagsoutfit. Og så er Veras market jo også altid lidt sjovere hvis man har sin veninde med sig.

 

Armen, hvilket perfekt sporty look med sok i sandal og retro Fila nederdel.

 

Trenchcoat virker altid, og så kan du endda lige fyre op for et bare maveskind <3

 

 

Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook.

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>